Life

Fiica lui Gică Hagi va apărea într-un serial de pe Antena 1. Ce rol va avea Kira Hagi

Fiica lui Gică Hagi, Kira Hagi, va apărea într-un serial de pe Antena 1. Tânăra va interpreta rolul unei persoane cu funcție importantă.
21.11.2022 | 14:08
Fiica lui Gica Hagi va aparea intrun serial de pe Antena 1 Ce rol va avea Kira Hagi
Kira Hagi a studiat actoria în New York. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kira Hagi va putea fi văzută, în curând, pe micile ecrane ale românilor. Fiica lui Gigă Hagi va juca într-un serial de pe Antena 1.

Kira Hagi va apărea în serialul Lia de pe Antena 1. Ce rol va juca fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi va apărea în serialul ”Lia” de pe Antena 1. Rolul tinerei va fi unul important, mai ales că va avea și o profesie total diferită față de cea din viața reală.

ADVERTISEMENT

Concret, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, o talentată avocată, care îi va câștiga încrederea lui Petru (Ștefan Stoica). Fiica marelui fobalist  este foarte încântată de oportunitatea care i s-a ivit în cale.

Kira Hagi a povestit fanilor săi faptul că o fascinează că va întruchipa o profesie distinctă față de ceea ce face în viața reală. Dincolo de acestea, Kira Hagi este recunoscătoare pentru că va lucra cu profesioniști în actorie și speră să se ridice la nivelul așteptărilor lor.

ADVERTISEMENT

“Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte.

ADVERTISEMENT

Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente.

Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a scris Kira Hagi pe facebook.

ADVERTISEMENT

Kira Hagi a urmat studii în actorie la New York

Kira Hagi s-a licențiat în anul 2017 în ”Acting Film” la New York Film Academy. Ulterior, a mai urmat studii aprofundate tot în actorie la Londra, iar la scurt timp a revenit în România, unde a debutat în scurt metrajul ”București, te iubesc!”.

Însă, Kira Hagi nu se ocupă doar de actorie, ci și de pictură. Are numeroase expoziții, iar lucrările îi sunt foarte apreciate.

ADVERTISEMENT