News

Fiica lui Helmuth Duckadam, mărturii din infernul american în pandemie de coronavirus: “Locurile par desprinse dintr-un oraș abandonat”

26.04.2020 | 10:34
Fiica lui Helmuth Duckadam marturii din infernul american in pandemie de coronavirus Locurile par desprinse dintrun oras abandonat
Fiica lui Helmuth Duckadam, mărturii din infernul american în pandemie de coronavirus Locurile par desprinse dintr-un oraș abandonat.
ADVERTISEMENT

Brigitte Duckadam este fata din prima căsătorie fostului portar al Stelei, Helmuth Duckadam. Stabilită în Statele Unite ale Americii, Brigitte a vorbit despre situaţia din cea mai afectată ţară de noul COVID-19, cu peste 50.000 de decese.

Fiica lui Helmuth Duckadam, mărturii din infernul american în pandemie de coronavirus

Tânăra locuieşte în Phoenix, Arizona, într-o zonă mai liniştită care nu a fost atât de lovită de COVID-19. Brigitte Duckadam susţine însă că aproape totul este închis în afară de magazinele alimentare şi este foarte ciudat că totul este pustiu:

ADVERTISEMENT

“Trăim în partea îndepărtată de nord a orașului Phoenix. Este liniște aici. Aproape totul este închis, cu excepția magazinelor cu mâncare. Toți angajații acestora sunt obligați să poarte măști și sunt atenți în legătura cu numărul de oameni din magazin pentru a evita orice aglomerare. 

Noi stăm acasă pe cât de mult este posibil. Singurii invitați să vină pe la noi sunt membrii cei mai apropiați din familie. Spre exemplu, mama mea sau copilul meu vitreg. Mergem la magazin doar pentru produse esențiale, lapte, pâine și lucruri de genul acesta.

ADVERTISEMENT

“Din fericire, nimeni din familie nu a avut niciun simptom până în momentul de față”

Chiar dacă mergem în parc pentru o plimbare, păstrăm distanța foarte mare între noi. Purtăm mănuși și măști când ieșim. Din fericire, nimeni din familie nu a avut niciun simptom până în momentul de față și nu am fost nevoiți să ne testăm. Sperăm ca acest lucru să nu se schimbe”, a spus Brigitte Duckadam pentru Cancan.ro.

Ce a şocat-o pe fiica marelui portar al Stelei este faptul că totul este pustiu şi scenele par desprinse din filmele cu oraşe întregi abandonate:

ADVERTISEMENT

“Ce este cu adevărat șocant sunt parcările goale ale mall-urilor. Săile de teatru și parcurile sunt, la fel, goale. În anumite momente, locurile par desprinse dintr-un oraș abandonat. Pe cealaltă parte, situația pare să apropie oamenii deseori.

Duckadam a câştigat la Loteria Vizelor în anul 2003

Se pare că binele din oameni este scos la suprafață, aceștia încercând să se încurajeze unul pe celălalt și să se ajute. Spre exemplu, copiii desenează pe trotuarele din fața caselor mesaje de încurajare”, a spus Brigitte pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În anul 2003, Helmuth Duckadam a câştigat la Loteria Vizelor şi a primit dreptul de a emigra în Statele Unite ale Americii. S-a stabilit alături de prima sa soţie, Ildiko, şi fiica lor, Briggitte, în Phoenix. Însă, fostul portar nu s-a acomodat şi a revenit în ţară după un an.

 

ADVERTISEMENT