Life

Fiica lui Ilie Năstase, petrecere surpriză de majorat. Unde a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase din mariajul cu Amalia Teodorescu, a trecut în rândul majorilor. Tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.
04.08.2021 | 19:54
Fiica lui Ilie Năstase, petrecere surpriză de majorat. Unde a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani
Fiica lui Ilie Năstase, petrecere surpriză de majorat. Unde a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adolescenta s-a bucurat de o petrecere surpriză, organizată de nimeni alta decât celebra sa mamă, chiar în curtea casei unde locuiește cu sora sa mai mică, Emma, și frățiorul lor.

Amalia Năstase s-a dat peste cap să pună la punct cea mai frumoasă petrecere, asta și pentru că luna aceasta copila va pleca în străinătate, la studii.

ADVERTISEMENT

Alessia Năstase a împlinit 18 ani. Cum și-a sărbătorit fiica lui Ilie Năstase ziua de naștere

Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut grijă să împodobească grădina casei cu baloane colorate, toate cu vârsta fiicei sale, Alessia.

Nu au lipsit nici lampioanele sau hamacele, la fața locului fiind improvizat și un loc special unde un DJ a avut rolul de a întreține atmosfera între tineri.

ADVERTISEMENT

Invitații care au avut onoarea să stea lângă fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase de ziua sa de naștere sunt prietenii și foști colegi de la liceul privat Mark Twain International School.

Așa cum se poate observa din imaginile postate în social media, Alessia s-a distrat de minune și cu siguranță, nu va uita pentru tot restul vieții majoratul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia Nastase (@amalianastase)

Amalia Năstase, mândră de fiica sa, Alessia. Unde studiază

Amalia Năstase și-a crescut foarte frumos fetele din căsnicia cu Ilie și are numai cuvinte de laudă la adresa celor două. Și unde mai pui că Alessia a primit o bursă de studii tocmai în Paris, orașul în care s-a născut.

ADVERTISEMENT

Adolescenta va pleca în curând în Franța, unde va învăța tot ce înseamnă design la renumita Universitate Parsons. Artă, media și tehnologie este domeniul ales de Alessia.

„Sunt la specializarea Fine Arts pe un program care se numește Media Art & Technology. (…) A fost destul de greu.

Mi-am completat aplicația pe un program care ajută studenții să aplice la facultăți din America. Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. 

ADVERTISEMENT

Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, a spus fiica lui Ilie Năstase, într-o emisiune, scrie unica.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri