Life

Fiica lui Ion Țiriac, de o frumusețe răpitoare. Cum arată Ioana Țiriac la 23 de ani

Ioana Natalia, unica fiică a lui Ion Țiriac, atrage atenția asupra sa de fiecare dată când apară în public sau când postează diferite imagini pe rețelele de socializare. Tânăra arată spectaculos la cei 23 de ani pe care-i are.
17.06.2021 | 22:22
Fiica lui Ion Tiriac de o frumusete rapitoare Cum arata Ioana Tiriac la 23 de ani
Fiica lui Ion Țiriac, de o frumusețe răpitoare. Cum arată Ioana Țiriac la 23 de ani. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă provine din relația omului de afaceri cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad, așa că nu este deloc de mirare că are un trup tras prin inel și trăsături dintre cele mai frumoase.

Tânăra de 23 de ani poate participa cu succes la concursuri de frumusețe sau poate defila oricât pe marile podiumuri, asta pentru că Ioana Natalia Țiriac are forme fizice de invidiat.

ADVERTISEMENT

Unica fiică a celui mai bogat român, Ion Țiriac, nu este numai frumoasă, ci și deșteaptă. Ea studiază în Statele Unite ale Americii, dar reușește să organizeze și diferite acțiuni caritabile.

Ioana Țiriac nu trece neremarcată. Fiica lui Ion Țiriac arată fabulos

Ioana Țiriac este conștientă de frumusețea și calitățile superbe pe care le-a moștenit de la mama sa, așa că nu este deloc de mirare că postează numai imagini superbe pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânăra este foarte feminină și mai ales, senzuală, dovadă ținutele pe care le abordează. Pasionată de modă, de accesorii și de felul în care arată fiica lui Ion Țiriac atrage multă atenție asupra sa.

Cu toate acestea fiica celui mai bogat român își dorește să calce pe urmele mamei sale, care locuiește la Monte Carlo. Ioana Țiriac pleacă frecvent din Miami la cea care a adus-o pe lume, dar și în București.

ADVERTISEMENT
Ioana Natalia, unica fiică a lui Ion Țiriac
Ioana Natalia, unica fiică a lui Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ioana Țiriac, vacanțe de lux și distracții pe măsură

Și pentru că este unica fiica a lui Ion Țiriac, tânăra se bucură de o viață pe măsură: vacanțe de lux, în locuri exotice, dar și distracții în locații exclusiviste. Frumoasa șatenă investește în haine de brand, dar și în studii.

După ce a urmat cursurile Școlii Americane din București, Ioana Țiriac a plecat în America, unde urmează o Facultate de Jurnalism.

ADVERTISEMENT

Tânăra este bună prietenă cu Gloria, fata Ritei Mureșan. Fetele sunt partenere când vine vorba de activități profesionale, dar și la distracție.

Ioana Țiriac o duce de minune din toate punctele de vedere, ea având o relație cu un tânăr de 27 de ani. Cei doi s-au afișat în câteva imagini din mediul online, Johnny fiind un bărbat de origine libaneză.

Iubitul frumoasei șatene provine dintr-o familie de oameni bogați și este primul bărbat cu care fiica celebrului Ion Țiriac apare, semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei.

ADVERTISEMENT
Tags: