Life

Fiica lui Ion Țiriac impresionează bărbații! Ioana face victime, pe Instagram: ”Nu am aer. Mi-ai tăiat respirația”

Ioana, singura fiica a miliardarului Ion Țiriac, este o tânără de o frumusețe rară, iar urmăritorii ei de pe Instagram au grijă să o complimenteze de fiecare dată când postează.
07.08.2022 | 22:32
Fiica lui Ion Tiriac impresioneaza barbatii Ioana face victime pe Instagram Nu am aer Miai taiat respiratia
Ioana, singura fiică a omului de afaceri și miliardarului Ion Țiriac, este de o frumusețe răpitoare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac reușește, la fiecare apariție pe care o are, să îi facă pe bărbați să își dea în stambă în încercarea de a o impresiona și, eventual, cuceri. Iar în spatele atitudinii unora nu stă doar averea pe care ar putea să o moștenească de la tatăl ei, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, ci frumusețea cu care a fost înzestrată.

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, curtată pe Instagram de bărbați

Ioana Țiriac a reușit să ajungă la aproape 26.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Acolo, fiica afaceristului miliardar Ion Țiriac, își ține admiratorii, nu puțini la număr și în majoritatea lor bărbați, la curent cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Iar adeseori, pe lângă peisajele din locurile minunate pe care le vizitează, Ioana Țiriac are grijă să își răsfețe urmăritorii de pe Instagram și cu fotografii care o arată în toată splendoarea ei. Iar ceea ce este de remarcat este că fiica lui Ion Țiriac nu are nevoie să renunțe la prea multe haine pentru a impresiona.

De curând, ea a postat câteva imagini în care purta o ținută albă. O fustă scurtă, o bustieră și o cămașă desfăcută, suficient însă pentru a demonstra că are fome de fotomodel au făcut ca Ioana Țiriac să culeagă mii de aprecieri și comentarii cât se poate de înfierbântate din partea fanilor ei.

ADVERTISEMENT

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, ”Absolut minunată”, ”Fantastică”, ”Nu am aer. Mi-ai tăiat respirația”, sunt câteva dintre cele mai întâlnite comentarii pe care, constant, Ioana, fiica lui Ion Țiriac, le primește la fotografiile pe care postează pe contul ei de Instagram. Și cărora, trebuie să precizăm, nu le răspunde mai deloc.

Ioana Țiriac e singura fiică a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac are mai mulți băieți, dar o singură fiica. Ioana Nathalia, născută din relația dintre afaceristul român și jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Moștenind, la modul evident, frumusețea mamei sale, Ioana Țiriac se poate lăuda că pe lângă forme de model a fost înzestrată cu inteligență.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la 24 de ani, Ioana Țiriac a terminat în urmă cu câteva luni cursurile Universității din Miami, specializare ei fiind economia. Ea a ajuns în Statele Unite ale Americii după ce, ani la rândul, a studiat în România, la București, la Liceul American.

Plecată la Miami pentru a studia, Ioana Țiriac duce acolo o viață de lux, fiica miliardarului dezvăluind, fără să epateze, că deține haine și accesorii de zeci de mii de euro, majoritatea cumpărate de la cele mai cunoscute case de modă ale lumii.

ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac, pasionată de mașini puternice

Așa cum era și de așteptat, Ioana Țiriac a avut ocazia, de-a lungul timpului, să se plimbe în cele mai luxoase destinații, iar adeseori a postat fotografii din locuri exotice, purtând costume de baie sau ținute sumare care dovedesc că este posesoarea unor forme perfecte.

Pe lângă pasiunea pentru haine de lux, Ioana Țiriac împărtășește și un hobby cu celebrul ei tată: cursele de Formula 1. De altfel, de-a lungul ultimilor ani, Ioana Țiriac a fost în repetate rânduri la premii din Marele Circ, având, evident, locuri în cele mai scumpe loje.

De asemenea, pare-se, Ioana Țiriac este și mândra proprietară a unei mașini sport de lux, care are 730 de cai putere și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde, primită, probabil, tot din partea tatălui său, afaceristul fiind cunoscut ca un adevărat colecționar de mașini sport, de lux.

ADVERTISEMENT
Tags: