Life

Fiica lui Ion Țiriac, în ipostaze sexy pe Instagram. Fanii au asemănat-o cu actrița Megan Fox

Fiica lui Ion Țiriac, Ioana Țiriac, face furori pe Instagram. Tânăra se pozează în ipostaze foarte senzuale și este admirată de urmăritorii săi.
09.11.2022 | 22:36
Fiica lui Ion Tiriac in ipostaze sexy pe Instagram Fanii au asemanato cu actrita Megan Fox
Ioana Țiriac este unica fiică a miliardarului Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac, unica fiică a miliardarului român Ion Țiriac, face furori cu fizicul său pe rețelele de socializare. Tânăra în vârstă de 25 de ani se pozează în ipostaze foarte sexy.

Ioana Țiriac impresionează cu formele sale. Fiica lui Ion Țiriac, ipostaze sexy pe Instagram

Ioana Țiriac are o siluetă impecabilă, iar o parte dintre urmăritori au întrebat-o dacă nu cumva își petrece ziua mai mult în sala de fitness. Alții au asemănat-o cu actrița Meghan Fox.

ADVERTISEMENT

”Și frumoasă, și deșteaptă!”, “Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, “Megan Fox, tu ești?”, “Ce tânără superbă!”, “Sexy girl!”, “Ești o scumpă!”, ”Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac.

Ioana locuiește în Miami, după ce a studiat acolo Jurnalism și Economie. Tot în SUA, fiica unuia dintre cei mai bogați români are un apartament cu o priveliște de vis.

ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac dintr-o relație cu o jurnalistă din Egipt

Ioana Țiriac a venit pe lume în relația miliardarului cu jurnalista egipteancă Sophie Ayad. Aceasta i-a mai dăruit, totodată, românului și un băiat pe nume Karim Mihai.

Chiar dacă este în SUA, Ioana își vizitează des tatăl în România. În 2018, de exemplu, a organizat Bucharest Charity Fashion Show, un eveniment de modă caritabil, la care a luat parte și Ion Țiriac. La acea vreme, el spunea într-un interviu că este foarte mândru de fiica sa, deoarece a reușit să planifice totul fără ajutor.

ADVERTISEMENT

”Bănuiesc că un copil norocos se numește cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal.

Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri sau de lucrurile normale în viaţă, asta a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

Acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa de multe ori, e meritul ei, nu e meritul meu absolut deloc”, a declarat Ion Țiriac, în 2018, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT