Life

Fiica lui Ioniță de la Clejani iubește din nou. Cine a cucerit-o pe Ramona Manole

Fiica lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole, este din nou îndrăgostită. Cine este bărbatul care i-a furat inima?
07.09.2022 | 10:06
Fiica lui Ionita de la Clejani iubeste din nou Cine a cucerito pe Ramona Manole
Ramona Manole este împreună cu un coleg de breaslă. Sursa foto: facebook/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani dintr-o relație anterioară, iubește din nou. Solista s-a îndrăgostit de un coleg de breaslă, după ce în urmă cu câțiva ani a divorțat.

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani, relație cu un acordeonist. Bărbatul o însoțește la evenimente

Ramona Manole a oferit detalii despre noua sa poveste de iubire. Este împreună cu un acordeonist pe nume Adiță Paris, acesta însoțind-o adesea la evenimentele unde este chemată să cânte.

ADVERTISEMENT
Ramona Manole si iubitul
Ramona Manole si iubitul ei, Adiță Paris. Sursa foto: facebook

 

Fiica lui Ioniță de la Clejani își descrie partenerul în cele mai frumoase cuvinte. Îl consideră perfect pentru ea și spune că de multă vreme și-a dorit un astfel de bărbat în viața ei.

De când s-a reîndrăgostit, Ramona Manole se simte o femeie împlinită. După un mariaj eșuat, din care a rezultat trei fete, nu credea că-și va mai putea găsi un suflet pereche.

ADVERTISEMENT

”Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă, să mă protejeze și să nu mă mai simt singură.

Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită, dar uite că se poate”, a mărturisit Ramona Manole pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Ramona Manole, despre noul ei partener: ”Colegul și iubitul meu Adi Paris, acordeonistul, perfect pentru mine”

Cântăreața de muzică de petrecere a mai dezvăluit că Adiță Paris a apărut în viața ei fără să forțeze lucrurile și trăiește în prezent sentimente unice lângă el.

Ramona Manole vrea să se bucure acum mai mult de viață, după o perioadă marcată de dezamăgiri și implicit conflicte cu familia tatălui ei.

ADVERTISEMENT

”Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire, povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Adi Paris, acordeonistul, perfect pentru mine.

Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață, nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a mai completat Ramona Manole.

ADVERTISEMENT