Life

Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit școala generală în SUA. Mesajul special al afaceristului pentru Irinuca

Irinuca Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a în America și cu această ocazie tatăl ei a postat mai multe fotografii și un filmuleț.
13.06.2021 | 20:26
Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit scoala generala in SUA Mesajul special al afaceristului pentru Irinuca
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu este tare mândru de fiica sa. Aceasta a absolvit clasa a VIII-a în America, acolo unde locuiește împreună cu mama ei. Cu această ocazie omul de afaceri a avut un mesaj special pentru Irinuca.

După mai multe discuții de care le-a avut cu fosta sa soție, Monica, Irinel Columbeanu a decis să o lase pe fetiță să se mute în SUA.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu a absolvit școala generală în SUA

Afaceristul este tare mândru de fiica sa. Aceasta tocmai a terminat școala generală, spune tatăl ei. Irinel Columbeanu a ținut să arate tuturor imaginile în care Irinuca este pe o scenă și ține un speech în fața colegilor. Columbeanu a postat pe rețelele de socializare un filmuleț și mai multe poze cu fiica sa, dar și un mesaj special pentru aceasta.

“Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris el pe pagina de socializare.

La început, Irinel Columbeanu nu a vrut să o lase pe fată să se mute în SUA alături de mama sa, Monica Gabor. În final s-a răzgândit și și-a dat acordul. El a declarat la acea vreme că a luat această decizie gândindu-se la binele fetiței, care trebuie educată într-o altă țară.

ADVERTISEMENT
Irinuca Columbeanu
Irinuca Columbeanu a absolvit clasa a VIII-a

 

“Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la o emisiune TV.

ADVERTISEMENT

Ce gest a făcut Irinuca pentru tatăl ei

Chiar dacă sunt despărțiți de mii de kilometri Irinuca are o relație extrem de bună cu tatăl ei. În urmă cu mai bine de o lună aceasta i-a trimis un bilet și un cadou. Gestul l-a impresionat pe afacerist.

“Pentru tati, de la Irina! Te iubesc”, i-a scris fata.

Irinel spune că vorbește foarte des la telefon cu fiica sa, iar aceasta este foarte fericită în SUA.

ADVERTISEMENT

“Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Ne vedem virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT