Life

Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe americani la doar 15 ani. Irinuca, lăudată în presa de peste hotare

Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe americani la doar 15 ani. Ce a făcut aceasta ca să îi impresioneze. Irinuca a fost lăudată în presă.
08.12.2022 | 12:55
Fiica lui Irinel Columbeanu ia cucerit pe americani la doar 15 ani Irinuca laudata in presa de peste hotare
Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe americani la doar 15 ani. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Irinuca Columbeanu i-a cucerit pe americani. Adolescenta de 15 ani a fost lăudată în presa de peste Ocean.

Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe americani la doar 15 ani

Fiica lui Irinel Columbeanu are o viață de vis în America. Nu duce lipsă de nimic și chiar se spune că este milionară la doar 15 ani.

ADVERTISEMENT

Dar adolescenta dovedește pe zi ce trece că merită acest statut și dă dovadă de o inteligență deosebită. Tocmai de aceea, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a ajuns în presa americană.

Irinuca și alți colegi de la liceul său din Malibu au participat la un proiect special, un seminar de robotică unde au trebuit să construiască 20 de roboți care să îi ajute pe copiii cu tulburări cerebrale.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Iriunca a ajuns în presa din America, pentru că a făcut parte din această echipe cu rezultate impresionante.

În interviul pentru The Malibu Times, fiica lui Irinel Columbeanu a transmis că a fost foarte fericită să facă parte dintr-un proiect care le poate fi de folos altor copii.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor.

De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să devină Iriunca Columbeanu

Tot în cadrul aceluiași interviu, Irinuca Columbeanu a transmis ce planuri are cu viața sa. Adolescenta are aspirații foarte înalte și vrea să fie chirurg sau neurochirurg.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.”, a mai declarat fiica Monicăi Gabor.

Dar Irinuca are succes și pe alte planuri. Adolescenta este pasionată de mică de pictură și a urmat această dorință a sa după ce s-a mutat din România în America, la mama sa.

Acum, Irina Columbeanu poate să facă bani din pasiunea ei pentru pictură, deoarece desenele sale sunt vândute pentru sume impresionante, chiar și de peste 3.000 de euro unul.

ADVERTISEMENT