Jackie Chan rămâne fără urmaşi! Fiica sa a recunoscut că este gay! GALERIE FOTO

Faimosul actor Jackie Chan rămâne fără urmaşi! Etta Ng, fiica în vârstă de 18 ani a actorului, a declarat în mod public că este gay şi că are o relaţie cu un model canadian. Tânăra...
10.10.2017 | 13:12
Jackie Chan ramane fara urmasi Fiica sa a recunoscut ca este gay GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Faimosul actor Jackie Chan rămâne fără urmaşi! Etta Ng, fiica în vârstă de 18 ani a actorului, a declarat în mod public că este gay şi că are o relaţie cu un model canadian. Tânăra şi tatăl ei nu au avut însă niciodată o relaţie apropiată. Vedeţi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Etta Ng este fata lui Jackie Chan cu Elaine Ng, actriţă şi câştigătoarea titlului Miss Asia 1990. Adolescenta a declarat în trecut că actorul nu a făcut niciodată parte din viaţa ei şi că nu ţine legătura cu el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Jackie Chan, născută în urma unei aventuri a actorului

În 1999, când mama Ettei a rămas însărcinată, Jackie Chan era căsătorit cu actriţa Joan Lin, alături de care are un băiat, cântăreţul şi actorul Jaycee Chan (34 de ani). La momentul respectiv, starul a declarat că a fost o greşeală că şi-a înşelat soţia, dar Elaine Ng a hotărât să păstreze copilul şi să-l crească singură.

Recent, Etta, acum în vârstă de 18 ani, şi-a făcut cont pe Instagram şi a publicat o imagine în care este vizibilă silueta ei în timp ce fundalul este în culorile curcubeului, acesta reprezentând steagul comunităţii LGBT. „În caz că nu a înţeles nimeni aluzia, sunt gay“, a scris tânăra.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, modelul canadian Andi Autumn a publicat, tot pe Instragam, o fotografie cu fiica actorului şi un mesaj în care confirmă că are o relaţie cu aceasta. „Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca ea. Mi-a dat şansa să îmi dau frâu liber gândurilor. Nu m-a judecat, doar m-a înţeles. Totul ne-a fost potrivnic, am fost împinse înapoi din nou şi din nou, însă ştiu că vom trece peste tot împreună. Trecând peste toate greutăţile din acest an, în sfârşit suntem pe drumul cel bun. Ne-am lovit de discriminarea familiei, a prietenilor şi a societăţii din Hong Kong. Deşi trăim într-un oraş multicultural încă sunt foarte mulţi oameni încuiaţi la minte. Dar nimic nu mai contează când ştiu că ea este lângă mine în fiecare dimineaţă. Te iubesc!“, a scris iubita Ettei pe Instagram.

Jackie Chan şi-a dezmoştenit singurul său fiu legitim. Actorul a decis ca Jaycee Chan să fie scos din testament şi să piardă astfel dreptul la averea în valoare de 130 de milioane de dolari a sa. Starul filmelor de arte marţiale, în vârstă de 63 de ani, a anunţat recent că va dona întreaga lui avere mai multor organizaţii cariabile, unicul său fiu fiind lăsat pe dinafară, deoarece tatăl său consideră că poate face singur bani.

ADVERTISEMENT
Tags: