Life

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret: „Au venit înainte și au întrebat”

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în mare secret cu partenerul ei, Alex Mațaev, cu care este împreună de opt ani.
22.10.2021 | 15:19
Fiica lui Liviu Dragnea sa casatorit in secret Au venit inainte si au intrebat
Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret: „Au venit înainte și au întrebat” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev, iubitul ei de mai bine de opt ani. Cei doi s-au cununat civil anul trecut, atunci când fostul lider PSD era încă în spatele gratiilor.

Cel care a făcut publică această informație este chiar Liviu Dragnea, invitat în platoul emisiunii lui Denise Rifai. Cei doi chiar l-au anunțat pe politician, însă acesta i-a sfătuit să-și unească destinele și să nu-l aștepte neapărat să fie eliberat din închisoare.

ADVERTISEMENT

Alex Mațaev este un cântăreț originar din Republica Moldova. Tânărul a participat la cel de-al treilea sezon al emisiunii X Factor, unde i-a uimit pe jurați cu vocea sa.

Fiica lui Liviu Dragnea, nuntă în secret

Liviu Dragnea a dezvăluit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că fiica lui, Alexandra, este căsătorită cu partenerul ei de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului lider PSD și cântărețul Alex Mațaev au făcut nunta în vara anului trecut. Cei doi și-au dorit o ceremonie discretă și s-au căsătorit civil în Alexandria, Teleorman. După cununia civilă a avut loc o petrecere la hotelul deținut de familia Dragnea, aflat în Turnu Măgurele, potrivit wowbiz.ro.

Alex Mațaev este originar din orașul Bălți, Republica Moldova, însă locuiește în România de ani buni. El și fiica lui Liviu Dragnea stau în vila familiei din Alexandria, dar petrec mult timp și în Capitală. Amândoi sunt discreți cu aparițiile lor, dar și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Alexandra a fost plecată la studii în SUA, unde a locuit câțiva ani împreună cu iubitul ei. Amândoi s-au întors în țară atunci când Liviu Dragnea a primit interdicția de a intra în Statele Unite, lucru valabil și pentru familia sa.

Ce a spus Liviu Dragnea despre nunta fiicei sale

Liviu Dragnea a vorbit despre căsătoria Alexandrei cu Alex Mațaev în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D. Acesta a fost întrebat dacă s-a opus relației fiicei lui, însă fostul șef PSD a avut numai cuvinte de laudă la adresa Alexandrei și a partenerului ei.

ADVERTISEMENT

„Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo.

În schimb, am vorbit cu Alex și undeva, cândva, s-ar putea să înregistrăm ceva. Eu și mai mulți colegi. Mi-am găsit tobele. Adică, un CD. Alex cântă foarte bine”, a dezvăluit Liviu Dragnea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT