Life

Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare majoră de look: ”Mi-a fost greu, recunosc”

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a recurs la o schimbare radicală. Tânăra în vârstă de 19 ani a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să aleagă această variantă.
21.04.2022 | 17:10
Fiica lui Liviu Varciu schimbare majora de look Mia fost greu recunosc
Carmina, schimbare radicală. Ce și-a făcut fiica lui Liviu Vârciu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și-a luat inima în dinți și a trecut pragul unui salon de înfrumusețare. S-a lăsat pe mâna profesioniștilor, care au avut grijă să realizeze schimbarea majoră de look de care avea nevoie de ceva vreme.

Carmina, schimbare radicală. Ce și-a făcut fiica lui Liviu Vârciu

Carmina a recunoscut că i-a fost extrem de greu să ia decizia, dar în cele din urmă a îndrăznit. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a renunțat la părul lung pentru o tunsoare complet diferită față de cea cu care a fost obișnuită.

ADVERTISEMENT

Studenta a optat pentru un bob până sub bărbie, care îi încadrează foarte frumos fața și trăsăturile pe care le-a moștenit de la mama sa, Ami Teiceanu, cu care artistul a avut o relație amoroasă în urmă cu mulți ani.

„De multă vreme simțeam nevoia de o schimbare majoră. Mi-a fost greu, recunosc, dar Claudia Cochina și noul capitol care va începe în viața mea m-au făcut mai curajoasă pentru a face acest pas. 

ADVERTISEMENT

Mulțumesc din suflet. Mă simt uimitor. Te provoc și pe tine să faci o schimbare în viața ta. O să vezi că îți va fi mult mai bine”, este mesajul lăsat de tânără pe pagina de Instagram.

Carmina, pregătită să se mute în București

Fanii s-au bucurat să vadă schimbarea făcută de Carmina înainte de sărbătorile pascale, mulți fiind de părere că uneori astfel de lucruri sunt binevenite.

ADVERTISEMENT

De remarcat faptul că, fiica prezentatorului de la Antena 1 a subliniat că începe un nou capitol, fără să spună prea multe. Cel mai probabil este vorba de mutarea sa definitivă la București, unde are un apartament.

Liviu Vârciu este cel care i-a cumpărat o locuință în urmă cu ceva vreme, dar Carmina nu a apucat să-și care lucrurile pentru că a venit pandemia și pentru că spațiul nu a fost gata în timp util.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în ultimul an, frumoasa brunetă a stat mai mult în orașul natal, Arad, în ciuda faptului că este studentă la o Facultate din Capitală.

ADVERTISEMENT