Life

Fiica lui Marian Drăgulescu, prima apariție după ce a fost operată a șasea oară. Larisa Drăgulescu povestește drama fetiței: “A fost greu…”

Beatrice, fiica lui Marian și a Larisei Drăgulescu, a apărut într-o emisiune TV, după ce, recent, a fost operată pentru a șasea oară, din cauza bolii de care suferă încă de la naștere.
06.10.2021 | 23:45
Fiica lui Marian Dragulescu prima aparitie dupa ce a fost operata a sasea oara Larisa Dragulescu povesteste drama fetitei A fost greu
Fiica lui Marian Drăgulescu, prima apariție după ce a fost operată a șasea oară. Larisa Drăgulescu povestește drama fetiței: "A fost greu...". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Copila a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă în momentul în care a venit pe lume, viața sa fiind greu încercată din cauza acestei tumori benigne. Boala a recidivat de mai multe ori până acum, dar fata a luptat din greu.

Fiica Larisei Drăgulescu a trecut recent prin a șasea intervenție chirurgicală, fosta soție a lui Marian Drăgulescu fiind nevoită să ia o decizie radicală. Femeia a trebuit să hotărască de unde să i se recolteze piele pentru reconstrucția urechii.

ADVERTISEMENT

După operație, cele două au apărut într-o emisiune TV, prin Skype, unde au vorbit despre dificultățile prin care au trecut, dar și despre cum se simte în momentul de față Beatrice.

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, o nouă operație. Ce a declarat mama ei

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru.

ADVERTISEMENT

Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări. Am zis să nu mă certe niciodată.

Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului. De acolo i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii.

ADVERTISEMENT

Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom.

Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie”, a povestit Larisa Drăgulescu în emisiunea lui Cristi Brancu, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Prin ce suferință trece fiica lui Marian Drăgulescu. Cum o afectează boala

Fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu a vorbit în aceeași emisiune și despre efectele pe care le are boala asupra fiicei sale, Beatrice.

Acest cholesteatom provoacă pierderea auzului, dar afectează și ce se întâmplă în interiorul organismului și în creier.

Beatrice este nevoită să țină un tratament în perioada următoare ca imunitatea ei să nu scadă și să fie ținută sub control. Acest lucru ajută foarte mult ca boala să nu recidiveze din nou.

Din păcate, fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu a fost operată de șase ori până acum, de fiecare dată părinții sperând să fie ultima intervenție chirurgicală și totul să fie bine.

ADVERTISEMENT