Fiica lui Marius Lăcătuș, debut de senzaţie într-un serial de la Antena 1. Cum arată Alexandra Dominique

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
22/10/2020, 19:18
Fiica lui Marius Lăcătuș, debut de senzaţie într-un serial de la Antena 1. Cum arată Alexandra Dominique
Fiica lui Marius Lăcătuș va juca în serialul Adela. Cum arată acum Alexandra Dominique. Colaj: Fanatik

Fiica legendarului Marius Lăcătuș va debuta în industria cinematografică românească și va juca în serialul Adela, difuzat pe Antena 1, alături de nume mari ale teatrului românesc.

Alexandra Dominique Lăcătuș este absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid și a fost înfiată de către fostul fotbalist și soția lui în 2000, pe când avea vârsta de 5 ani. Fiica lui Lăcătuș a locuit în Spania, alături de mama ei, Mariana Lăcătuș, și și-a pavat deja drumul spre celebritate.

Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, care este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

Fiica lui Marius Lăcătuș va juca în serialul Adela. Cum arată acum Alexandra Dominique

Alexandra Dominique Lăcătuș este unica fiică a lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat jucător din istoria Stelei. Aceasta a fost înfiată în urmă cu 20 de ani, deoarece antrenorul și soția sa nu puteau face copii. Marius Lăcătuş şi-a achiziţionat o casă în Spania în perioada în care era fotbalist la Real Oviedo, iar Dominique locuiește acolo alături de mama ei, Mariana Lăcătuș.

Alexandra a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid, iar acum va debuta în cinematografia din România, jucând în serialul Adela, interpretând-o pe Tania. Tânăra este foarte fericită pentru că a fost aleasă pentru un astfel de rol și, deși se știu puține lucruri despre ea, de vreme ce a trăit pe tărâm iberic, suntem siguri că se va face remarcată prin talentul ei.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

Alexandra este foarte ambițioasă și muncitoare, motiv pentru care a bifat deja primul rău rol în telenovele, jucând în serialul spaniol ,,Dama de Honor”. Tânăra este mândria familiei, iar tatăl ei este foarte fericit să o vadă pe fiica lui având succes în carieră.

,,E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață”, a declarat Marius Lăcătuș despre momentul în care a decis să o adopte pe Alexandra.

 

 

Închide ×