Life

Fiica lui Marius Lăcătuș, debut de senzaţie într-un serial de la Antena 1. Cum arată Alexandra Dominique

22.10.2020 | 19:18
Fiica lui Marius Lacatus debut de senzatie intrun serial de la Antena 1 Cum arata Alexandra Dominique
Fiica lui Marius Lăcătuș va juca în serialul Adela. Cum arată acum Alexandra Dominique. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica legendarului Marius Lăcătuș va debuta în industria cinematografică românească și va juca în serialul Adela, difuzat pe Antena 1, alături de nume mari ale teatrului românesc.

Alexandra Dominique Lăcătuș este absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid și a fost înfiată de către fostul fotbalist și soția lui în 2000, pe când avea vârsta de 5 ani. Fiica lui Lăcătuș a locuit în Spania, alături de mama ei, Mariana Lăcătuș, și și-a pavat deja drumul spre celebritate.

ADVERTISEMENT

Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, care este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

Fiica lui Marius Lăcătuș va juca în serialul Adela. Cum arată acum Alexandra Dominique

Alexandra Dominique Lăcătuș este unica fiică a lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat jucător din istoria Stelei. Aceasta a fost înfiată în urmă cu 20 de ani, deoarece antrenorul și soția sa nu puteau face copii. Marius Lăcătuş şi-a achiziţionat o casă în Spania în perioada în care era fotbalist la Real Oviedo, iar Dominique locuiește acolo alături de mama ei, Mariana Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

Alexandra a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid, iar acum va debuta în cinematografia din România, jucând în serialul Adela, interpretând-o pe Tania. Tânăra este foarte fericită pentru că a fost aleasă pentru un astfel de rol și, deși se știu puține lucruri despre ea, de vreme ce a trăit pe tărâm iberic, suntem siguri că se va face remarcată prin talentul ei.

https://www.instagram.com/p/CGpdz5IHcPs/

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

ADVERTISEMENT

Alexandra este foarte ambițioasă și muncitoare, motiv pentru care a bifat deja primul rău rol în telenovele, jucând în serialul spaniol ,,Dama de Honor”. Tânăra este mândria familiei, iar tatăl ei este foarte fericit să o vadă pe fiica lui având succes în carieră.

,,E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață”, a declarat Marius Lăcătuș despre momentul în care a decis să o adopte pe Alexandra.

ADVERTISEMENT

 

 

Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut...
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Traiul românilor, tot mai dificil. Ce scumpiri vor urma
Traiul românilor, tot mai dificil. Ce scumpiri vor urma
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, la...
O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, la Sibiu. Bărbatul a fost prins la Păltiniș
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1