Life

Fiica lui Matteo, la un pas de o tragedie. Cum era să fie lovită puternic de un copac

Un copac s-a prăbușit în Parcul Kiseleff, din sectorul 1 al Capitalei, și a căzut peste fetița solistului Matteo și bona cele mici. Care este starea lor?
06.07.2022 | 23:45
Fiica lui Matteo la un pas de o tragedie Cum era sa fie lovita puternic de un copac
Care este starea fiicei lui Matteo după ce un copac s-a prăbușit peste ea. Sursa foto: România TV, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copac putred  s-a prăbușit miercuri în zona Parcului Kiseleff, din sectorul 1 al Bucureștiului. Mai exact, pe o bancă unde se jucau fetița lui Matteo și bona acesteia.

Care este starea fetiței lui Matteo și a bonei ei, după ce un copac s-a prăbușit peste ele

Din fericire, fetița cântărețului și bona ei au reușit să se ferească la timp de copac. S-au ales cu niște zgârieturi ușoare. Artistul și soția lui răsuflă ușurați acum că nu s-a întâmplat nimic grav, însă atunci când au aflat despre moment, au fugit panicați la fața locului.

ADVERTISEMENT

”Noi (Matteo și soția-n.r) am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puțin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”.

Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă.

ADVERTISEMENT

Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a detaliat partenera lui Matteo la România TV.

Soția lui Matteo: ”Nu mă așteptam să cadă un copac cu totul”

Soția interpretului a rămas șocată când a văzut cât de mare este copacul care a căzut la pământ. De altfel, cea mică nu prea a fost conștientă de pericolul în care a fost, fiind la vârsta la care încă nu înțelege foarte multe.

ADVERTISEMENT

”Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii.

Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. (…) Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii.

ADVERTISEMENT

Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu precepe încă riscurile”, a mai detaliat soția lui Matteo.

ADVERTISEMENT