Life

Fiica lui Mihai Bobonete, martoră la un moment memorabil la Românii au talent. Ce a rugat-o Andi Moisescu

Maria, fiica lui Mihai Bobonete a fost martoră, vineri seară, la un moment emoționant pe scena competiției Românii au talent. Ce a rugat-o Andi Moisescu să facă?
26.03.2022 | 16:15
Fiica lui Mihai Bobonete martora la un moment memorabil la Romanii au talent Ce a rugato Andi Moisescu
Andi Moisescu și fiica lui Mihai Bobonete, martori ai unui moment emoționant la Românii au talent. Sursa foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

Moment emoționant, vineri seară, pe scena Românii au talent. Telespectatorii și jurații au asistat la un număr impresionant, pe care Andi Moisescu l-a apreciat extrem de mult. El a rugat-o pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete, să-l ajute în ceea ce urma să facă.

Andi Moisescu și fiica lui Mihai Bobonete, autorii unui moment emoționant la Românii au talent 2022

Mai exact, fiind atât de impresionat de un număr de gimnastică al Gabrielei Dincă, Andi Moisescu a decis să-i acorde concurentei  Golden Buzz-ul. Înainte de a decurge la acest gest, juratul i-a cerut Mariei să-l ajute. Așadar, ambii au trimis-o pe fetița de doar 10 ani direct în semifinală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Gabriela Dincă a fost de-a dreptul surprinsă de rezultat. Andi Moisescu a explicat anterior că Maria își dorește să devină gimnastă și a dorit să o facă autoarea unui moment care ar putea fi unul istoric. Asta deoarece numărul Gabrielei a adus aminte de cel al Nadiei Comăneci, când a luat primul 10 din istorie, iar ea ar putea fi viitoarea Nadia.

”Eu m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm … Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva este nivelul la care ai executat tot și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani. Noi nu trebuie să uităm vârsta ta”, a punctat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Jurații, impresionați de momentul de gimnastică al Gabrielei Dincă

Spusele sale au fost aprobate și de Mihai Bobonete:

”Un număr executat impecabil! Ai niște calități ieșite din comun față de alte gimnaste. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci și numărul ei perfect de 10”, a declarat și Mihai Bobonete.

Andra, de asemenea, a spus că rar a avut de a face cu așa momente pe scena Românii au talent.

”Sunt uimită! Sunt șocată… mi-a plăcut tot! Ce ai făcut tu mi-a fost rar dat să văd la Românii au talent”, a declarat și Andra.

ADVERTISEMENT

Cine este Gabriela Dincă, concurenta care a primit Golden Buzz la Românii au talent 2022

Gabriela Dincă a început să practice gimnastica de la vârsta 6 ani și este originară din București. Acasă, mai are încă 3 frați și a declarat că se antrenează câte 3 ore pe zi, pentru a ajunge o gimnastă renumită, dar și pentru a-și face țara mândră de ea.

”Simt că asta trebuie să fac (gimnastică). Nu există cuvinte prin care pot să mă exprim. Asta simt eu. Mă antrenez foarte mult, 3 ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine, că fac ce îmi place. Pur și simplu acolo îmi petrec copilăria, dar asta e foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să ajung o gimnastă renumită în numele României. Vreau să ajut România să fie cunoscută de mai mulți oameni. Știu că avem un reper în numele României, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România.

Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans. Asta este pasiunea mea cea mai mare”, a declarat Gabriela Dincă la Românii au talent 2022.

ADVERTISEMENT