Life

Video. Fiica lui Mihai Gâdea s-a lansat în muzică: ”Karina, ești pe repeat acasă, în mașină și la birou”

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru. Fiica prezentatorului de la Antena 3, Karina Maisha, s-a lansat în industria muzicală cu o piesă scrisă și regizată chiar de ea.
16.05.2022 | 17:38
Video Fiica lui Mihai Gadea sa lansat in muzica Karina esti pe repeat acasa in masina si la birou
Mihai Gâdea, mândru de fiica sa. Karina s-a lansat în industria muzicală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist este în culmea fericirii, tânăra de 19 ani oferindu-i încă un motiv din acest punct de vedere. Unicul copil al vedetei de la Antena 3 s-a lansat pe piața muzicală, cu o melodie intitulată foarte simplu, Start.

Mihai Gâdea, mândru de fiica sa. Karina s-a lansat în industria muzicală

Mihai Gâdea are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, Karina, care a anunțat încă de săptămâna trecută că are pregătită o surpriză pentru cei care o urmăresc. Tânăra a lansat prima piesă, compoziție proprie.

ADVERTISEMENT

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!

Ai compus o piesă, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! START este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris renumitul prezentator pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Karina Maisha Gâdea a încărcat pe canalul de Youtube melodia Start, primul său single. Melodia îi scoate în evidență vocea angelică și abilitățile creative, dovadă aprecierile primite de la oameni de pretutindeni.

Muzica și versurile au fost concepute chiar de fiica lui Mihai Gâdea. În plus, aceasta și-a pus amprenta la scenariu și regizarea videoclipului. Sergiu Cora și Mihai Dină au fost cei care i-au dat o mână de ajutor pentru un rezultat perfect.

ADVERTISEMENT

Versurile în limba engleză demonstrează că fiica lui Mihai Gâdea se concentrează pe piața din străinătate, acolo unde studiază în prezent. Potrivit showblitz.ro, tânăra de 19 ani învață la PoliModa, din Florența, una dintre cele mai prestigioase instituții de pe glob.

Karina Gâdea, concentrată pe cariera muzicală

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, nu este la prima sa melodie. Sursa menționată mai sus arată că frumoasa blondină cochetează cu această industrie încă de mică. Până în prezent a avut succes cu două cover-uri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de piese pe care le-a filmat când avea doar 14 ani, ceea ce înseamnă că pasiunea pentru muzică o urmărește de ceva vreme. Pe de cealaltă parte, tânăra se dedică foarte mult cursurilor de la universitate.

ADVERTISEMENT