Life

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, amintiri tulburătoare: ”A zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati”

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului.
26.03.2023 | 13:36
Fiica lui Nosfe a presimtit moartea artistului Madalina Cretan amintiri tulburatoare A zis ca ea vrea sa mearga acasa pentru ca sa intamplat ceva cu tati
Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului care s-a produs pe 16 octombrie 2022, în urma unui infarct. Mădălina Crețan a scos la iveală amintiri tulburătoare. Micuța a zis că vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tatăl ei.

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan a trimis-o la o prietenă de familie în dimineața zilei în care regretatul artist și-a dat ultima suflare, însă copila și-a dorit să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

Rapperul, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a încetat din viață în noaptea de 16 octombrie 2022, după ce a susținut un concert cu trupa Şatra Benz din care făcea parte. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru cântărețul de 37 de ani.

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati.

ADVERTISEMENT

Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru. 

Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe”, a spus soția lui Nosfe în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Nosfe, cauzele morții. Ce a mărturisit Mădălina Crețan

În altă ordine de idei, Mădălina Crețan a discutat deschis și despre cauzele morții lui Nosfe. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite nu poate da vina pe industria din care a făcut parte regretatul rapper român.

Tânăra susține că a contat enorm că a avut creierul încărcat și că a fost foarte stresat și supărat. Inima lui a început să bată mai tare din aceste motive și a dus la producerea tragediei în urma căreia a rămas o soție și un copil.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soția lui Nosfe continuă să meargă mai departe pentru că artistul a lăsat numeroase piese înregistrate. Unul dintre bunii săi prieteni a scos în urmă cu puțin timp un album cu 20 de piese în memoria regretatului cântăreț.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”