Life

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, amintiri tulburătoare: ”A zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati”

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului.
26.03.2023 | 13:36
Fiica lui Nosfe a presimtit moartea artistului Madalina Cretan amintiri tulburatoare A zis ca ea vrea sa mearga acasa pentru ca sa intamplat ceva cu tati
Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului care s-a produs pe 16 octombrie 2022, în urma unui infarct. Mădălina Crețan a scos la iveală amintiri tulburătoare. Micuța a zis că vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tatăl ei.

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan, dezvăluiri răscolitoare despre ziua decesului

Fetița lui Nosfe a bănuit că se petrece ceva cu tatăl ei. Mădălina Crețan a trimis-o la o prietenă de familie în dimineața zilei în care regretatul artist și-a dat ultima suflare, însă copila și-a dorit să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

Rapperul, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a încetat din viață în noaptea de 16 octombrie 2022, după ce a susținut un concert cu trupa Şatra Benz din care făcea parte. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru cântărețul de 37 de ani.

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati.

ADVERTISEMENT

Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru. 

Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe”, a spus soția lui Nosfe în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Nosfe, cauzele morții. Ce a mărturisit Mădălina Crețan

În altă ordine de idei, Mădălina Crețan a discutat deschis și despre cauzele morții lui Nosfe. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite nu poate da vina pe industria din care a făcut parte regretatul rapper român.

Tânăra susține că a contat enorm că a avut creierul încărcat și că a fost foarte stresat și supărat. Inima lui a început să bată mai tare din aceste motive și a dus la producerea tragediei în urma căreia a rămas o soție și un copil.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, soția lui Nosfe continuă să meargă mai departe pentru că artistul a lăsat numeroase piese înregistrate. Unul dintre bunii săi prieteni a scos în urmă cu puțin timp un album cu 20 de piese în memoria regretatului cântăreț.

ADVERTISEMENT