Life

Fiica lui Pavel Bartoș ar vrea să apară chiar la Românii au talent. Ce îi spune, însă, prezentatorul

Fiica lui Pavel Bartoș, Sofia, vrea să apară la televizor. Nu oriunde, ci la emisiunea Românii au talent, acolo unde tatăl ei este prezentator de ani buni.
27.06.2022 | 15:29
Fiica lui Pavel Bartos ar vrea sa apara chiar la Romanii au talent Ce ii spune insa prezentatorul
Fiica lui Pavel Bartoș, Sofia, insistă să apară la Românii au talent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș este, dincolo de lumina reflectoarelor, tată a trei fetițe, rezultate din căsnicia cu soția lui, Anca, respectiv: Eva (18 ani), Sofia (8 ani) și Rita (14 ani). Fiica cea mijlocie vrea să apară la televizor.

Fiica mijlocie a lui Pavel Bartoș, Sofia, vrea la Românii au talent. Ce îi spune prezentatorul

Pavel Bartoș a mărturisit că Sofia îl tachinează de multă vreme să fie și ea la TV, chiar la Românii au talent, show-ul de la Protv, pe care el îl prezintă de mulți ani. Însă, tot el îi  explică faptul că trebuie să mai aștepte, deoarece este prea mică.

ADVERTISEMENT

”Ar fi o surpriză, dar de la aia mică mă aștept la orice, jur. La Sofia mă aștept la orice. Mă tot tachinează și cu “Românii au talent” și cu nu-știu-ce. Și îi zic: “Tati, o să crești, așteaptă să crești!”.

Atunci când vede pe cineva la televizor vrea și ea să fie la fel, vrea să facă la fel. Deci, s-ar putea să mă aștept la o surpriză. Nu știu când, dar încă amânăm momentul.

ADVERTISEMENT

Va trebui să și dovedească (că i-a moștenit talentul-n.r). Nu știu, deocamdată, îi place ceea ce face. Îi place să cânte, îi place să danseze”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru Click!

Pavel Bartoș va prezenta din toamnă o altă competiție de la Protv, Vocea României. Ce îi spune familia

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România. La Protv, va găzdui din toamnă, din nou, competiția muzicală Vocea României.

ADVERTISEMENT

Este, așadar, o persoană foarte ocupată. Cu toate că are timpul încărcat cu multe sarcini, Pavel Bartoș este înțeles de familie, a spus prezentatorul în exclusivitate pentru FANATIK.

”Am înțelegere acasă. Deja am ajuns la o maturitate familială extraordinară. Acum tocmai că,ajungândl a un anumit nivel, pot să spun ‘nu’ , pot să-mi gestionez cumva viața mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Proiectele nu le mai fac toate în același timp tocmai casă am timp pentru familie, timp pentru mine. Este foarte important să ai timp pentru tine pentru căînainte de toate trebuie să investești în tine și în a ta regenerare, ca să pot să fiu bun sau, mă rog, să fiu pregătit pentru toate proiectele care va să vină.

Este musai să-ți faci timp.Iar pentru copii cu atât mai mult pentru că cresc… Vreau să-mi fac cât mai multe amintiri cu ei și cu familia. Se poate. Greu, foarte greu, dar nu e imposibil”, a declarat prezentatorul în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT