News

Fiica lui Putin, urmașa lui Vladimir la Kremlin. Ce funcție cheie a primit dansatoarea Katerina Tihonova

Fiica ”dansatoare” a lui Vladimir Putin a primit un post cheie la Kremlin, având sarcina să evite sancțiunile occidentale asupra Rusiei. Fiica lui Putin ar fi pregătită să conducă Rusia în câțiva ani, în numele tatălui.
14.07.2022 | 21:02
Fiica lui Putin urmasa lui Vladimir la Kremlin Ce functie cheie a primit dansatoarea Katerina Tihonova
Fiica lui Vladimir Putin este pregătită să preia puterea de la tatăl său, în următorii ani. Foto:
ADVERTISEMENT

Katerina Tihonova are 35 de ani și este noul corpreședinte al unui grup puternic care are rolul de a supraveghea înlocuirea importurilor cu produse autohtone, făcute în Rusia.

Katerina Tihonova, numită într-o funcție cheie la Kremlin

Conform Daily Mail, Tihonova ar fi pregătită să preia din atribuțiile tatălui său, tot mai bătrân și bolnav. De altfel, specialiștii cred că Vladimir Putin nu mai are încredere în nimeni decât în familia sa.

ADVERTISEMENT

La conducerea Uniunii rusești a industriașilor și antreprenorilor loiali Kremlinului (RSPP), Katerina Tihonova va reprezenta și conduce soarta principalelor întreprinderi de stat și private. Majoritatea au fost grav afectate de sancțiunile occidentale, însă fiica lui Putin ar trebui să remedieze situația.

Între timp, Rusia a autorizat ”importurile paralele”, o procedură comercială care driblează sancțiunile și asigură un flux de bunuri occidentale restricționate. Acestea intră în Rusia prin țări terțe și fără a avea dreptul de autor necesar comercializării. În consecință, produsele de acest gen sunt tot mai rare la raft, însă nu au dispărut cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Tihonova, a doua fiică a lui Putin cu fosta soție Ludmila, ocupa funcția de director general al Fundației Naționale de Dezvoltare Intelectuală.

Mai mult, zvonurile de la Moscova anunță că femeia ar urma să primească un rol cheie în Parlament, în cadrul partidului pro-Putin Rusia Unită. Chiar dacă ar fi sănătos, Vladimir Putin se gândește că nu va trăi o veșnicie și pregătește terenul fiicei sale pentru a conduce Rusia.

ADVERTISEMENT

Tihonova este într-o relație cu Igor Zelenski, cel care i-a fost partener de viață la Munchen în ultimii ani. Cei doi au condus Baletul de Stat Bavarez împreună, conform presei din Germania. Înainte ca femeia să ajungă în atenția presei, aceasta participa des la concursuri internaționale de dans sportiv, aceasta fiind pasiunea secretă a fiicei lui Putin.

Vladimir Putin a fost extrem de discret cu viața sa personală și recunoaște doar că are două fiice, cu fosta sa nevastă. Despre copiii avuți cu presupusele amante presa a scris, însă nu există nicio dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Un lucru e cert, Vladimir Putin este printre cei mai bogați oameni din lume, dacă nu chiar cel mai bogat, în condițiile în care resursele Rusiei sunt ale familiei sale, la discreție.

ADVERTISEMENT