Life

Fiica lui Răzvan Simion, imagine de milioane. Ce a postat despre relația vedetei cu Daliana Răducan

Ianca Simion, fiica prezentatorului Răzvan Simion, a publicat o imagine emoționantă în legătură cu relația amoroasă pe care o are acum vedeta de la Antena 1 cu arhitecta Daliana Răducan.
26.06.2021 | 18:17
Fiica lui Razvan Simion imagine de milioane Ce a postat despre relatia vedetei cu Daliana Raducan
Fiica lui Răzvan Simion, imagine de milioane. Ce a postat despre relația vedetei cu Daliana Răducan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adolescenta este foarte apropiată de partenera de viață a celebrului ei tată. Fata postează adesea fotografii alături de frumoasa brunetă, însă ultima i-a pus pe gânduri pe internauți.

Fiica lui Răzvan Simion a lăsat de înțeles că vedeta de la Antena 1 și actuala sa iubită formează un cuplu foarte unit și solid. Mai mult decât atât, Ianca Simion a ținut să adauge că cei doi formează o familie.

ADVERTISEMENT

Ianca Simion, emoționată peste măsură. Ce spune despre relația lui Răzvan cu Daliana Răducan

Prezentatorul de la Neatza și Daliana Răducan sunt unul dintre cuplurile despre care se vorbește frecvent, asta și pentru că cei doi sunt împreună de circa un an și par să se înțeleagă foarte bine.

Nu este exclus ca Răzvan Simion și fostul designer de la „Visuri la cheie” să formeze o familie în viitorul apropiat, după cum reiese din mesajul lăsat de fiica matinalului.

ADVERTISEMENT

„Familie”, a scris Ianca Simion pe o imagine în care renumitul ei tată și iubita sa se țin strâns în brațe. Daliana Răducan își îmbrățișează partenerul de viață din spate și stă cu capul pe umărul lui.

Matinalul și actuala parteneră de viață nu se mai ascund de ochii curioșilor și sunt văzuți împreună tot mai des. Ei au participat la nunta lui Dani Oțil ca un cuplu, semn că totul merge foarte bine între ei.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste durează de aproximativ un an, dar asta nu i-a împiedicat să se mute deja împreună. Locuința este amenajată chiar de frumoasa brunetă, care are o susținere foarte mare în persoana iubitului ei.

Răzvan Simion și Daliana Răducan
Imaginea publicată în online de fiica lui Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram.com

Daliana Răducan, acceptată de familia lui Răzvan Simion

Răzvan Simion este tare mândru de partenera sa de viață, mai tânără cu 13 ani. Prezentatorul o promovează pe brunetă ori de câte ori are ocazia, Daliana Răducan fiind un arhitect foarte apreciat.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este descrierea pe care o are tânăra pe site-ul personal.

Și unde mai pui că frumoasa brunetă a fost primită cu brațele deschise de copiii matinalului, Ianca și Tudor. Așadar, povestea lor de dragoste decurge cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT