Life

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, apariție de senzație la Românii au talent. Cum a filmat-o Pavel Bartoș pe Josephine

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, apariție de senzație la emisiunea Românii au talent. Cum a filmat-o Pavel Bartoș pe Josephine, venită la filmări.
21.01.2023 | 09:38
Fiica lui Smiley si a Ginei Pistol aparitie de senzatie la Romanii au talent Cum a filmato Pavel Bartos pe Josephine
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, apariție de senzație la Românii au talent Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley a adus-o pe fetița lui la filmările de la Românii au talent. Micuța Josephine a fost filmată chiar de Pavel Bartoș.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, apariție de senzație la Românii au talent

Anunțul a fost făcut chiar de Pavel Bartoș, care a vrut să îi sperie pe telespectatori cu doar câteva ore înainte de începerea emisiunii Românii au talent, pe care o prezintă alături de Smiley.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că a fost înlocuit de Smiley după 13 ani împreună din postura de prezentatori ai emisiunii Românii au talent.

Totuși, nu a fost vorba de o înlocuire reală, după cum avea să mărturisească chiar Pavel Bartoș, care a mai spus și că este foarte fericit pentru colegul său, care a devenit tătic și poate să își aducă fetița la filmări.

ADVERTISEMENT

Înlocuirea despre care vorbea Pavel Bartoș era făcută de nimeni alta decât de Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, care a venit la filmări.

„Șocant, nu-mi vine sa cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Romanii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine.

ADVERTISEMENT

Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20:30 începe Românii au talent! V-am pupat!”, a spus prezentatorul pe contul de Facebook.

Smiley nu vrea să arate chipul fetiței sale

Chiar dacă Pavel Bartoș a filmat-o pe Josephine, acesta a avut mare grijă ca fața micuței să nu se vadă, conform dorinței părinților acesteia.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol nu vor ca fetița lor să fie expusă și nu îi arată fața, chiar dacă postează mereu imagini cu ea, dar fără să i se arate și chipul.

”Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană.

Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a declarat cântărețul pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT