Life

Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite impresionează pe Instagram. Cum arată Miruna la 19 ani

Fiica lui Sorin Bontea, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, a ajuns o adolescentă în toată firea. Miruna impresionează la cei aproape 19 ani pe care-i are datorită imaginilor pe care le postează în mediul virtual.
26.06.2021 | 15:19
Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cutite impresioneaza pe Instagram Cum arata Miruna la 19 ani
Fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite impresionează pe Instagram. Cum arată Miruna la 19 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite este tare mândru de fiica sa, care la finalul lunii iulie va împlini frumoasa vârstă de 19 ani. Miruna Oprea impresionează pe Instagram, asta pentru că este de o frumusețe rară și pentru că știe să se pună în valoare.

Adolescenta este în pas cu moda, așa cum se poate observa din imaginile pe care le publică frecvent pe rețelele de socializare. Brunetă, cu trăsături fine și cu un trup tras prin inel, tânăra de numai 19 ani știe cum să atragă toate privirile asupra sa.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea de la Chefi la cuțite are o fiica superbă. Cum arată Miruna

Sorin Bontea are cu ce se mândri, Miruna primind numeroase complimente din partea celor care o urmăresc în mediul online. Toți sunt de părere că tânăra are o frumusețe aparte, fiica renumitului bucătar reușind să facă furori în mediul virtual.

„Absolut minunată”, „Superbă”, „Câtă frumusețe!”, „Cât te-ai schimbat”, sunt câteva dintre comentariile pe care Miruna Bontea le-a primit legat de imaginile pe care le-a publicat pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mărturisit la un moment dat că știe că gătească mulțumită celebrului ei tată, însă își dorește să urmeze o cu totul altă carieră mai târziu. Fata juratului de la Antena 1 vrea să fie psiholog.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place.

ADVERTISEMENT

Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea Miruna Bontea în 2018, când a apărut în show-ul „Chefi la cuțite”, scrie a1.ro.

Miruna Bontea, fiica lui chef Sorin Bontea
Miruna Bontea, fiica lui chef Sorin Bontea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sorin Bontea, mândru și emoționat de fiica sa, Miruna

Fiica lui Sorin Bontea nu uită de meseria părintelui ei și îi este mereu aproape. Recent, în semifinalele de la Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj de încurajare tatălui ei, dar și participanților din echipa verde.

ADVERTISEMENT

Toți, inclusiv chef Cătălin Scărlătescu, au remarcat cât de mult a crescut Miruna Bontea, dar mai ales schimbările care au intervenit în viața ei în ultimii ani. Ea s-a transformat dintr-o copilă într-o domnișoară în toată regula.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a mărturisit Sorin Bontea cu lacrimi în ochi, mai arată sursa menționată mai sus.

„N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică. Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a completat Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT