Life

Confesiunea emoționantă făcută de fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria: „Soția lui este cea care zi de zi merge la mormântul lui tata”

Fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria face dezvăluiri despre relația soției tatălui ei cu cei trei copii ai acestuia. Fata artistului susține că Brândușa Ștefan merge zilnic la mormântul lui Socaciu.
01.05.2022 | 10:00
Confesiunea emotionanta facuta de fiica lui Victor Socaciu AnaMaria Sotia lui este cea care zi de zi merge la mormantul lui tata
Văduva lui Victor Socaciu i-a unit și mai mult pe artist de copiii săi. Sursa foto: arhiva personală/FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria Socaciu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația soției tatălui ei, Brândușa Ștefan, cu urmașii acestuia. Tânăra dezvăluie cum se înțelege văduva artistului cu ea și cu frații ei și susține că Brândușa Ștefan merge zilnic la mormântul regretatului cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu. Artistul este înmormântat la Cornu și datorită ei, artistul a primit lumină în Noaptea de Înviere.

Fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria spune că Brândușa Ștefan i-a apropiat și mai mult de tatăl ei

Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Ștefan în anul 2016, la Cornu, acolo unde și-a trăit ultimii 10 ani din viață. Relația soției sale cu cei trei copii ai săi a fost și este una bună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Fata artistului, Ana-Maria Socaciu susține că Brândușa Ștefan i-a apropiat pe ei, copiii, și mai mult de tatăl lor, de când aceasta a intrat în viața lui. Mai mult, Ana-Maria dezvăluie căpiesa ”Tu ești iubirea mea” a fost scrisă de Victor Socaciu, pentru soți lui, Brândușa.

”Dragostea dintre tata și Brândușa nu s-a limitat la relația dintre ei doi, ci s-a revărsat și asupra noastră în mod natural și chiar pot spune că tata și-a arătat dragostea față de mine mult mai intens de când în inima lui a intrat Brândușa!

ADVERTISEMENT

Am fost cât timp a trăit foarte uniți toți și acum continui să fiu la fel de aproape de soția lui, cea care l-a făcut atât de fericit pe tata și nu doar că eu o port în sufletul meu ci..

Și tata astăzi, încă o ține strâns în brațe la pieptul lui pe cea pe care o numea adesea ” iubirea mea” si căreia i-a și scris cântecul: ” tu ești iubirea mea”. Pot eu să mai adaug ceva la ceea ce el singur a declarat?

ADVERTISEMENT

Nu pot decât să spun că sunt cea mai fericită că sunt urmașa unui Suflet capabil de atâta dragoste și că îmi doresc ca toți cei care l-au iubit și prețuit să vibreze doar la faptele și cuvintele lui care spun totul!”, a declarat pentru FANATIK, Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

”În noaptea Învierii, ea a făcut posibil ca tata să primească o Chitară de Lumină!”

Ana-Maria Socaciu susține că văduva tatălui ei, Brândușa Ștefan merge zilnic la mormântul acestia din Cornu, acolo unde acesta a dorit să fie înmormântat. Datorită Brândușei, copiii artistului primesc și ei mesaje și imagini de la locul în care își odihnește locul de veci, cântărețul de muzică folk.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Socaciu mai spune că și ea, împreună cu sora ei, Iulia obișnuiesc să meargă la mormântul părintelui lor din cimitirul din Cornu, dar nu atât de mult pe cât și-ar dori. În Noaptea de Înviere, datorită soției sale, Brândușa Ștefan, regretatul cântăreț a primit o chitară de lumină.

Femeia a pus pe mormântul acestuia mai multe candele aprinse cu lumina de la Paște, în formă de chitară. De altfel, mormântul interpretului este mereu împodobit cu aranjamente florale în formă de chitară.

”Viața duhovnicească a unui creștin se poate vedea și din legătura pe care acesta o are cu mormintele. Noi, întreaga familie, mărturisim credința în învierea morților și în viața veșnică. Dar soția lui este cea care zi de zi merge la mormântul lui tata. Datorită ei primim si noi mesaje despre cât de frumos este totul acolo.

Când putem, atât eu cât și sora mea, Iulia, mergem și facem tot ce putem să fie cât mai frumos, însă în mod constant, Brândușa are grijă de mormântul lui. În noaptea Învierii, ea a făcut posibil ca tata să primească o Chitară de Lumină!”, susține fiica lui Victor Socaciu.

”Tăcerea mormintelor grăiește mai mult decât o sumedenie de cărți”

Ana-Maria Socaciu este aproape de divinitate și merge periodic la biserică alături de familia ei. Tânăra spune că cimitirul este școala sufletelor.

„Pentru mine cimitirul este școala cea mai înaltă a sufletelor, care ne vorbește despre Dumnezeu. O școală în care tata mi-a deschis calea să pășesc și tot mai des când merg acolo realizez că tăcerea mormintelor grăiește mai mult decât o sumedenie de cărți.

Căci acestea îl trezesc pe om la realitate. Gândul la moarte stârpește toate mândriile, răutățile și deschide ochii inimii!”, a mai declarat  pentru FANATIK, Ana-Maria Socaciu, fiica interpretului Victor Socaciu.

Cântărețul a avut patru neveste și trei copii

Victor Socaciu a murit pe data de 27 decembrie 2021 la vârsta de 68 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, cu care s-a căsătorit la 25 de ani.

Ea a fost și femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Doina i-a dăruit o fată pe nume Iulia. A urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

Cântărețul a mai bifat un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă şi crainică la Radiovacanţa Costineşti. Artistul se număra printre greii muzicii folk la acea vreme. S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina îşi croia un drum ca realizator şi moderator TV la TVR.

În 1996, între Marina Almășan şi Victor Socaciu s-a înfiripat o poveste de dragoste, cu toate că fiecare era căsătorit. Vedeta TVR a divorţat pentru artist în anul 1996 şi apoi s-a căsătorit cu cu el în acelaşi an. Povestea lor s-a încheiat în anul 2012. Cei doi au avut un băiat, pe nume Victoraș.

În 2016, Victor Socaciu s-a căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Din relația cu o sibiancă superbă, Nuți Rotaru, artistul a avut-o pe fiica lui, Ana-Maria. 

ADVERTISEMENT