Life

Fiica lui Victor Socaciu susține că primește semne ”de dincolo” de la artist: “În noaptea Învierii l-am auzit”

Fiica lui Victor Socaciu face mărturisiri la patru luni de când s-a stins din viață regretatul artist. Ea susține că are o comunicare constantă cu tatăl ei, care îi trimite semne ”din lumea de dincolo”.
25.04.2022 | 17:45
Fiica lui Victor Socaciu sustine ca primeste semne de dincolo de la artist In noaptea Invierii lam auzit
Fiica lui Victor Socaciu are o legătură specială cu tatăl ei. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

La patru luni de când a murit Victor Socaciu, fiica acestuia, Ana-Maria Socaciu, spune că simte și acum prezența părintelui ei, care îi este alături cu o putere și mai mare din lumea de dincolo.

Fiica lui Victor Socaciu spune că, în noaptea de Înviere, și-a auzit tatăl cântând în biserică

Ana-Maria Socaciu, fiica artistului Victor Socaciu, a avut o legătură specială cu tatăl ei, care s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021. Chiar dacă artistul nu mai este fizic printre noi, ea susține că are o comunicare constantă cu el. Mai mult, tânăra mărturisește că primește semne de dincolo de la regretatul artist de muzică folk.

ADVERTISEMENT

Ana-Maria Socaciu a declarat, pentru FANATIK, că Paștele a fost a doua mare sărbătoare fără Victor Socaciu. Și de Crăciun artistul a fost departe de familie. Internat în stare gravă, cântărețul a petrecut sărbătorile de iarnă în spital, chinuit de boală.

”Este primul Paște fără tata, dar a doua mare sărbătoare fără el realmente, pentru că și de Crăciun el era în spital. Diferenţa este că de Crăciun aveam acea lumină a speranței în sufletul meu, dar și neliniștea că suferă”, a declarat Ana-Maria Socaciu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Îmi este alături chiar cu o forță și mai mare”

Ana-Maria Socaciu l-a făcut bunic de două ori pe artist. Tânăra are două fetițe de toată frumusețea, pe care cântărețul le adora. Fata cea mare se numește  Teodora Iosephina și are 9 ani, iar fetița cea mică – Seraphina Victoria – a venit pe lume pe 11 mai 2019. Ana-Maria și familia ei aveau o legătură strânsă cu Victor Socaciu, care era nelipsit de la evenimentele importante din viața fetei sale.

”Ambele mari sărbători nu le-am petrecut fizic cu el, dar acum am simțit o liniște pe care mi-o dăruiește chiar el prin toate visele și semnele pe care mi le trimite că este bine și că în continuare îmi este alături chiar cu o forță și mai mare…

ADVERTISEMENT

Acea forță pe care i-a dat-o lipsa limitării materiale, fiindcă noi suntem ființe nelimitate, doar timpul nostru pe pământ este limitat”, a mai declarat, pentru FANATIK, Ana-Maria Socaciu, fata lui Victor Socaciu.

Ana-Maria Socaciu spune că a primit un semn de dincolo de la părintele ei și în noaptea de Înviere.

ADVERTISEMENT

”Noi vorbim în continuare și chiar în noaptea Învierii i-am spus: ‘Tata, e prima Sărbătoare a Învierii departe de tine și, totuși, te-am auzit cum ai cântat alături de îngeri Troparul Învierii Domnului: Hristos a înviat din morţi, cu moartea pe moarte călcând, şi celor din morminte viaţă dăruindu-le’ ”, a mărturisit, pentru FANATIK, Ana-Maria Socaciu, fata cântărețului Victor Socaciu.

”Dacă are ceva să-mi comunice o face prin vis”

Ana-Maria Socaciu are și acum întipărite în minte vorbele pe care i le spunea părintele ei. Fata artistului susține că, de cele mai multe ori, Victor Socaciu îi comunică prin vis ceea ce dorește. Iar aceasta se trezește și își notează ce i-a transmis, pentru a nu uita până în zorii zilei.

”Dacă are ceva să-mi comunice o face prin vis, iar eu chiar mă trezesc și îmi notez noaptea ca să nu uit până dimineață. Legat de semne am spus că inclusiv îmi dă semne să știu că este lângă mine, iar acestea țin de noi doi, fie că îmi spune cineva fix anumite cuvinte pe care obișnuia el să mi le spună, dar și multe altele, de la melodii până la natura prin care îmi poate comunica”, explică Ana-Maria Socaciu.

Artistul a murit în spital

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. La momentul respectiv, familia artistului a spus că bărbatul ar fi decedat în urma unei infecții cu o bacterie luată din unitatea medicală, dar momentan nu există nicio dovadă în acest sens.

Victor Socaciu avea mai multe probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu noul tip de coronavirus în luna aprilie, după ce participase la un festival de folk care s-a desfășurat în mare parte online. Victor Socaciu a fost înmormântat în Cimitirul din Cornu, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață.

ADVERTISEMENT