Life

Fiica Mirelei Vaida a împlinit 7 ani. Ce i-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct

Carla, fiica Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani astăzi. Prezentatoarea de la Acces Direct a făcut anunțul pe rețelele de socializare și i-a transmis un mesaj special.
20.02.2022 | 17:24
Fiica Mirelei Vaida a implinit 7 ani Ce ia transmis prezentatoarea de la Acces Direct
Carla, fiica Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Mirelei Vaida, Carla, a împlinit astăzi vârsta de 7 ani, fiind și cea mare dintre copiii prezentatoarei TV. Vedeta și soțul ei, Alexandru Vaida, i-au organizat micuței o petrecere acasă, unde s-a îmbrăcat cu o rochie roz.

Moderatoarea emisiunii Acces Direct a postat câteva imagini cu fiica ei pe rețelele sociale. De asemene, aceasta i-a făcut și o urare emoționantă Carlei, care va rămâne întotdeauna “fetița” ei.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a mai spus că fetița este deja interesată de șah și de rummy și ar vrea ca ceilalți să i se adreseze cu “domnișoara Carla”.

Carla, fiica Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani

Mirela Vaida a scris o urare inedită pentru primul ei copil. Carla s-a bucurat de o petrecere acasă alături de familie, iar părinții i-au cumpărat multe baloane și flori.

ADVERTISEMENT

“A venit și ziua aceea când copilul îți spune că nu mai e copil. Că nu mai vrea să i se spună ‘pui’ sau ‘Uaua’, ‘creață mică’ sau ‘prințesa lui mami’. Vrea să i se spună ‘domnișoara Carla’, pentru că azi dimineață, la ora 8.02, a împlinit 7 ani!

De azi vrea să învețe să joace rummy, șah și alte jocuri de ‘oameni mari’, chiar dacă ea, încă, adoarme cu plușurile și poneii în pat! A așteptat ziua asta cu mari emoții și toată casă e într-o agitație generală! La mulți ani, fetița mea!

ADVERTISEMENT

Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat, prima, că nimic din ce-am trăit și-am realizat, până la voi, n-a contat cu adevărat!

La mulți ani, ‘fetița mea’! Și-o să-ți spun așa toată viață pentru că, indiferent de câți ani vei împlini, tot ‘fetița mamii’ rămâi!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Carla, fiica Mirelei Vaida
Carla, fiica Mirelei Vaida, și-a sărbătorit ziua de naștere acasă. Sursa foto: Instagram

Sute de internauți i-au transmis urări de “la mulți ani” micuței Carla, printre care și Simona Gherghe, prezentatoarea show-ul matrimonial Mireasa.

“La mulți ani, dragă Carla! Te îmbrățișăm! Să fii fericită!”, a scris Simona Gherghe în secțiunea de comentarii.

Mirela Vaida mai are doi băieți, Vladimir și Tudor. Vedeta a declarat că își petrece foarte mult timp în mașină, pentru că fiecare copil are programul lui și dacă îl lasă undeva pe unul dintre ei, trebuie să-l ia pe altul.

ADVERTISEMENT
Tags: