Life

Fiica Oanei Ioniță, pe scena Românii au talent. „Trebuie să muncești foarte mult”. Ce verdict a primit din partea juraților

Fiica Oanei Ioniță, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor, s-a prezentat pe scena Românii au talent cu un număr de dans care a fost apreciat de jurați.
06.05.2022 | 22:52
Fiica Oanei Ionita pe scena Romanii au talent Trebuie sa muncesti foarte mult Ce verdict a primit din partea juratilor
Fiica Oanei Ioniță a participat la Românii au talent. Foto: capturi Pro TV/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Isabel are 10 ani și este fiica Oanei Ioniță, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor. Fetița a pus în scenă la Românii au talent un număr de dans, iar jurații au apreciat prestația acesteia. În plus, micuța a zâmbit tot timpul, iar Andi Moisescu a remarcat asemănarea dintre ea și mama sa.

Fiica „Bebelușei” Oana Ioniță a dansat pe scena Românii au talent

Isabel s-a prezentat pe scena Românii au talent cu zâmbetul pe buze, și-a spus numele, iar Andi Moisescu a recunoscut-o imediat, întrebând-o cine sunt părinții săi. Fiica Oanei Ioniță a dezvăluit că este pasionată de dans încă dinainte de a împlini vârsta de un an.

ADVERTISEMENT

„O mai țineți minte pe Oana Ioniță? Nu vi se pare că seamănă? Nu are fățuca ei?”, a spus Andi Moisescu în ediția de vineri, 6 mai 2022, a emisiunii.

Isabel a pus în scenă un număr de dans uluitor, despre care jurații Românii au talent au spus că are anumite elemente ce amintesc de mișcările unui robot.

ADVERTISEMENT

Fata Oanei Ioniță s-a descurcat la fel de bine și în ceea ce privește discursul. A purtat un dialog cu cei din fața sa, fără să se lase copleșită de emoții.

Verdictul juraților. Andi Moisescu: „E meritul tău”

Publicul a aplaudat-o, iar jurații Românii au talent au apreciat-o pe fiica Oanei Ioniță. Andi Moisescu a felicitat-o pentru prestație.

ADVERTISEMENT

„Probabil că așchia nu sare departe de trunchi, dar tot ce urmează să-ți spun ți se datorează doar ție, e meritul tău. Mi se pare că ești foarte talentată. Mi se pare că ai ajuns la un nivel foarte ridicat în dans. Nu vreau să o supăr pe mami, dar eu cred că elevul își va depăși profesorul”, a spus Andi Moisescu.

Isabel Ioniță a trecut în etapa următoare a concursului cu patru de „DA”. Andra a mărturisit că pe tot parcursul momentului micuța s-a comportat precum un profesionist.

ADVERTISEMENT

„Pentru așa ceva trebuie să muncești foarte mult”, a răspuns Isabel Ioniță.