Life

Fiica Oanei Roman are o mască de protecție cum n-are nimeni! Cum a apărut Isabela pe Instagram

03.02.2021 | 17:28
Fiica Oanei Roman are o masca de protectie cum nare nimeni Cum a aparut Isabela pe Instagram
Oana Roman, alături de fiica ei, Isabela. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica Oanei Roman o ia pe urmele mamei sale! Micuța Isabela și-a prezentat noua ei mască de protecție, una cu totul specială, pe care fata și-a achiziționat-o fascinată de model, dar și de utilitatea ei, susținând că îi place mai ales pentru că nu transpiră în ea.

Oana Roman a publicat un filmuleț cu fetița ei pe Instastory în care aceasta le prezintă internauților noua ei mască.

ADVERTISEMENT

Isabela le-a arătat oamenilor cum se pune masca pe față corect, spunând despre cea achiziționată că este una specială, cu prinzătoare la spate.

Fiica Oanei Roman și-a prezentat masca de protecție: „Nu mi-am cumpărat orice fel de mască”

„Bună! Astăzi am să vă arăt ce mască mi-am cumpărat. Nu mi-am cumpărat orice fel de mască. Mi-am cumpărat o mască de drum. Invers, pardon (n.r.: și-o așază mai bine), așa, și după aia o prindeți la spate. 

ADVERTISEMENT

Mie îmi place foarte mult pentru că nu transpir în ea”, a spus Isabela pe Instastory-ul mamei sale, Oana Roman.

Nu este prima oară când Isabela apare în poveștile de pe Instagram sau Facebook ale mamei sale, fata fiind încântată să prezinte diferite obiecte, așa cum face mama ei.

ADVERTISEMENT
fiica oanei roman
Fiica Oanei Roman le-a arătat internauților ce fel de mască și-a cumpărat. Foto: Instastory

Vedeta, criticată pentru că își expune fiica

Mulți susțin că Oana Roman își folosește copilul pentru a-și crește popularitatea, iar una din cele mai critice persoane la adresa ei, pentru asta, este Oana Zăvoranu.

Querida a spus în repetate rânduri că Oana Roman este ipocrită atunci când lumea o critică pentru că își expune fata, uitând că principala responsabilă pentru creșterea copilului este chiar ea și nu publicul care o urmărește pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dincolo de critici, însă, Oana este foarte mândră de fiica ei, care în ultima vreme este din ce în ce mai prezentă în mediul online deși are doar 7 anișori.

Oana Roman face tot posibilul pentru ca fiica ei să crească frumos și armonios, chiar dacă în familia vedetei s-a produs o nouă ruptură la finalul anului trecut, între ea și tatăl fetiței. Fosta prezentatoare de televiziune are grijă ca Isabela să nu simtă lipsa tatălui ei, iar despărțirea de Marius Elisei nu va schimba deloc lucrurile privind modul în care este crescută Isa.

 

ADVERTISEMENT
Tags: