News

Fiica regretatului Octavian Andronic: ”A murit nasol. Cred că în martie a mai avut o serie de Covid”

14.12.2020 | 12:58
Fiica regretatului Octavian Andronic A murit nasol Cred ca in martie a mai avut o serie de Covid
Fiica lui Octavian Andronic: ”A murit nasol. Cred că în martie a mai avut o serie de Covid”. Facebook.
ADVERTISEMENT

Fiica lui Octavian Andronic a făcut destăinuiri cutremurătoare despre moartea celebrului jurnalist.

Fondatorul ziarului Libertatea s-a stins din viață vineri, în urma unui infarct, provocat de infecția cu noul coronavirus. Fiica lui ”Ando” spune că acesta ar mai fi fost infectat în martie cu Covid-19, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

„A murit și tatăl meu, Octavian Andronic(ANDO) și a murit nasol, nu cred că neapărat din neglijența doctorilor ci mai mult în lipsa de informație și informare….a murit fix în ziua 18 de covid…când au cedat inima și rinichiul, avea o pneumonie severă bilaterală….tip covid,” a relatat fata lui Octavian Andronic.

Mărturii cutremurătoare despre moartea lui Octavian Andronic

Nu putea respira cu intubarea non-invazivă…presiunea de oxigen era prea mare. Sincer cred că în Martie a mai avut o serie de covid, netratat, acesta lăsând sechele, o hipertensiune și cred că și o autoimună cu manifestări cutanate, o rosacee ceva…eu am tot căutat …

ADVERTISEMENT

Nu a vrut să facă mari investigații…am câteva analize, radiografii de la Nasta și câteva ct-uri , Nasta și Sf Maria…sunt efectiv terminată, vroia să trăiască și nu a putut! În fine, a murit intubat în ultimele ore la Militar”, spune fiica jurnalistului.

Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea, a încetat din viaţă vineri seara. Anunțul a fost făcut chiar de agenția de știri înfiinţată de el.

ADVERTISEMENT

„Cu deosebită durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost Octavian Andronic, jurnalist și caricaturist de o inegalabilă valoare.

Dragă ANDO, soția Mariana, fiica Ana, cei apropiați și toți colaboratorii ce au avut onoarea să lucreze alături de tine de-a lungul deceniilor îți vor simți de-acum înainte lipsa! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a precizat amosnews.ro.

ADVERTISEMENT

Octavian Andronic a fost primul redactor-șef al ziarului Libertatea, la data de 22 decembrie 1989. A înființat Amos News și a fost director general al televiziuni Tele7abc.

ADVERTISEMENT
Tags: