Life

Fiica secretă a lui George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, botez pentru fiul ei: ”I-am dat bani să își ia ce are ea nevoie”

Fiica secretă a lui George, soțul celebrei Adriana Bahmuțeanu, a născut anul acesta, iar de curând a făcut botez pentru băiețelul ei, vedetele participând la eveniment.
29.05.2023 | 15:00
Fiica secreta a lui George sotul Adrianei Bahmuteanu botez pentru fiul ei Iam dat bani sa isi ia ce are ea nevoie
Fiica secretă a lui George, soțul Adrianei Bahmuteanu, și-a botezat băiețelul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan în urmă cu o lună, iar apoi au fost la botez. După ce George Restivan a aflat că are o fată dintr-o relație anterioară, el și Adriana au decis că îi vor fi alături. Fiica secretă, pe numele său Melissa, era însărcinată atunci când cei doi au aflat despre ea. După ce tânăra a născut un băiețel perfect sănătos, Melissa a făcut botezul micuțului. Adriana și George le-au fost alături, iar FANATIK are declarații exclusive despre botez.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, la fiica secretă a bărbatului, la botez

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au mers de curând tocmai la Satu Mare pentru a le fi alături Melissei și soțului ei, la botez. George a fost tare emoționat atunci când și-a văzut nepoțelul băgat în cristelniță. Nu este însă prima data când bărbatul merge la Satu Mare pentru a fi alături de fiica secretă pe care o are. Soțul Adrianei a recunoscut-o de curând pe Melissa și vrea să fie lângă ea atât cât îi permite timpul.

ADVERTISEMENT

„Am fost la botez în Satu Mare la copilul Melissei. A fost un botez frumos, mi-a plăcut. George a fost de mai multe ori în Satu Mare, eu am fost doar la botez. A fost tare frumos, Melissa are o familie frumoasă acolo. Ne-am distrat, chiar ne-a plăcut. Foarte bine ne-am înțeles cu familia soțului Melissei. Familia soțului este din Satu Mare”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În plus, Adriana Bahmuțeanu a declarat că a rămas plăcut impresionată de soțul Melissei și de familia lui. „Soțul ei este un băiat bun și liniștit. Toți oamenii din acea zonă sunt liniștiți, dar sunt oameni foarte ca lumea și de calitate. De bunica mi-a plăcut tare mult. Au fost o familie mare și se ajută mult unii pe alții”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu despre darul oferit celei care i-a fost fiica secretă soțului ei

Prezentatoarea tv a susținut în repetate rânduri că ea și George o vor ajuta pe Melissa și pe copilul ei. Așadar, cei doi au considerat că de ajutor pentru Melissa ar fi un dar „în bani”. În plus, Adriana Bahmuțeanu s-a simțit bine în Satu Mare și spune că vrea să o mai viziteze pe fiica lui George.

“Nu i-am dus cadouri, i-am dat bani să își ia ce are ea nevoie. Mi se pare mai corect așa să își ia ei ce vor. Noi suntem în relații bune. Melissa vrea să rămână acolo că se înțelege bine cu ai ei și nu are de ce să vină în București.

ADVERTISEMENT

O să mai mergem să îi vizităm, nu știm acum când va fi asta. A fost destul de greu cu copilul care are școală. Am venit foarte obosiți pentru că drumul este tare lung”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK evenimentul a fost unul reușit. „Acum două săptămâni a fost botezul copilului. Matei Mihai îl cheamă pe copil. Botezul a fost făcut în Satu-Mare.

ADVERTISEMENT

Ei sunt în relații bune cu Adriana și George. Se sună.  Adriana și George au fost de două ori în Satu Mare. Nu au apelat cu bani la ei, dar cred că îi vor ajuta dacă va fi nevoie. Deocamdată nu a fost cazul” , ne-au spus martorii de la eveniment.

De ce au amânat Adriana Bahmuțeanu și George Restivan luna de miere

„Suntem bine. Vom pleca în vacanță, vom merge și în luna de miere. Nu am putut merge până acum pentru că avem copii. Prioritatea noastră sunt copiii. Noi nu mai avem 20 de ani să spunem gata, plecăm și facem ce vrem noi. Nu, depindem de copii. Suntem oameni maturi și responsabili”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele în urmă cu o lună, departe de ochii curioșilor. Cei doi au mers la o biserică din Ucraina pentru a face acest lucru. Mai mult, ceremonia a fost special pentru că a fost ultima slujbă oficializată în limba română din acea biserică.

ADVERTISEMENT