Life

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, locuință de vis. Cum arată apartamentul de lux

Luiza Rozova, tânăra care se presupune că este fiica secretă a lui Vladimir Putin, trăiește într-un apartament de lux împreună cu mama sa, Svetlana Krivonogikh.
08.04.2022 | 20:15
Fiica secreta a lui Vladimir Putin locuinta de vis Cum arata apartamentul de lux
Luiza Rozova, fiica secretă a lui Vladimir Putin, locuință de vis. Cum arată penthouse-ul. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se spune că blondina în vârstă de 19 ani a fost crescută în reședința placată cu aur din Sankt Petersburg, spațiul fiind achiziționat la numai un an de la venirea sa pe lume. Acum apartamentul își caută chiriași.

Luiza Rozova, fiica secretă a lui Vladimir Putin, locuință de vis. Cum arată penthouse-ul

Luiza Rozova, fiica secretă a președintelui rus Vladimir Putin, este rodul relației pe care liderul de la Kremlin ar fi avut-o cu o menajeră. Svetlana Krivonogikh a devenit ulterior directoarea unei bănci de renume din Rusia.

ADVERTISEMENT

Fata trăiește într-un penthouse luxos și are alături foarte mulți vecini care sunt prieteni foarte apropiați de șeful statului rus. Interiorul este amenajat după ultima modă, cu foarte multe extravaganțe și opulență.

Se spune că Luiza Rozova și mama sa caută să închirieze apartamentul de elită din Sankt Petersburg pentru suma de 7.700 de lire sterline pe lună, inclusiv taxele de utilități, conform unui articol de pe Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu locuința au fost făcute publice de agenția imobiliată Engel & Volkers, în timp ce un expert în designer interior a declarat că apartamentul este amenajat în funcție de vanitatea proprietarului.

Potrivit unei investigații a BBC Rusia, apartamentul face parte dintr-un complex privat, fiind construit  de o companie asociată cu Rossiya Bank, văzută ca instituția financiară a cercului apropiat al președintelui.

ADVERTISEMENT

Complexul de apartamente este înconjurat de un șanț și se distinge prin arhitectura sa clasică solidă. Interiorul este distribuit pe mai multe etaje, cu vedere la râul Neva. Un candelabru uriaș poate fi văzut atârnat de tavan încă de pe hol.

Etajul al doilea are un dormitor cu un pat placat cu aur și o cameră pentru copii cu un tavan pictat complex și o zonă de joacă. De asemenea, la etajul trei se află un bar cu un home cinema și un șezlong de designer italian acoperit cu foiță de aur.

ADVERTISEMENT

Luiza Rozova, mutată într-un alt pethouse rusesc

Luiza Rozova se numără printre persoanele privilegiate, care nu a fost sancționată până acum de președintele rus, Vladimir Putin, așa cum s-a întâmplat cu cele două fiice mai mari ale liderului de la Kremlin.

Studenta, care este foarte activă în mediul virtual, a luat decizia să-și facă conturile private pentru că a primit foarte multe mesaje răutăcioase în legătură cu războiul din Ucraina. Tânăra nu a mai postat nimic de ceva vreme.

Dezvăluirea despre apartamentul scos spre închiriat de fiica secretă a președintelui rus vine după ce au apărut mai multe zvonuri care spun că s-a mutat deja într-un alt penthouse rusesc, care valorează circa 1,7 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT