News

Dată dispărută, fiica șefului poliției din Bacău a fost găsită. “Era cu o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză”

Ana Maria Tuluc, fiica șefului poliției din municipiul Bacău, a fost dată dispărută. Minora de 15 ani a plecat duminică de acasă și de atunci nu s-a mai știut nimic de ea.
12.04.2022 | 08:32
Data disparuta fiica sefului politiei din Bacau a fost gasita Era cu o sacosa de rafie in mana si parea confuza
Fiica de 15 ani a șefului Poliției Bacău a dispărut de acasă. Care sunt semnalmentele Ana Mariei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
12-04-2022
05:53

Unde a fost găsită fata

Fata şefului Poliţiei din Bacău a fost găsită în gara din  Suceava. Ana Maria, fata de 15 ani, a plecat de acasă duminică, la prânz.

Interesant este că adolescenta le-ar fi spus părinţilor că merge să se întâlnească cu o prietenă. Fascinată de romanele poliţiste, fata le-ar fi lăsat părinţilor nişte indicii. Cu toate acestea, zeci de ore nimeni nu a reușit să le descifreze.

Din primele informaţii, minora s-a plimbat cu trenul, a mers în judeţul Neamţ, apoi la Iaşi, şi a ajuns la Paşcani unde a petrecut mai mult timp.

În urmă cu doar câteva ore, fata a ajuns în gara Burdujeni din Suceava. Aici a fost observată de poliţiştii de la Transporturi feroviare. Tânăra avea o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză. Culmea, la acea oră nu mai urma să plece niciun tren. 

Polițiștii au vorbit cu ea şi au identificat-o destul de repede. Între timp, tatăl ei a venit să o ia acasă.

Momente dificile pentru familia comisarului șef al Poliției Bacăul, Claudiu Adrian Tuluc. Fiica de 15 ani a dispărut de acasă.

Fiica de 15 ani a șefului Poliției Bacău a dispărut de acasă. Care sunt semnalmentele Ana Mariei

Ana Maria Tuluc a dispărut fără urmă încă de duminică, 10 aprilie. Potrivit unui anunț apărut pe site-ul Poliției Române, la rubrica ”Copii dispăruți”, ea a plecat voluntar de la domiciliu și nu se mai știe nimic de ea.

ADVERTISEMENT

Autoritățile prezintă și semnalmentele copilei: înălțime – 170 cm, greutate 58 kg, ochii – căprui. păr-șaten închis.

În ceea ce privește îmbrăcămintea pe care o avea pe ea în ziua în care a plecat de acasă, Poliția anunță că purta o geacă neagră cu glugă, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap avea o căciulă de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel.0234202000 sau să apeleze 112.

Ana Maria Tuluc fiica șef poliție Bacău dispărută. Sursa foto: Poliția Română

Polițiștii au publicat şi fotografia minorei în speranța că cineva o recunoaște şi poate oferi detalii pentru găsirea ei.

ADVERTISEMENT

Minoră de 14 ani, dată dispărută și în Drobeta Turnu Severin

Un alt caz de minor dispărut a fost raportat în Drobeta Turnu Severin. Daniela Mirabela Mărgelu, o fată în vârstă de 14 ani, a dispărut de la un centru D.G.A.S.P.C.

Din primele verificările efectuate, s-a stabilit că minora nu este la prima plecare voluntară, nu suferă de afecțiuni psihice și nu urmează vreun tratament care să îi pună viața în pericol, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Semnalmentele: Persoana dispărută are 1,5 metri înalțime, greutate 45 kg, par arămiu, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției sale, minora purta pe ea o pereche de blugi și o geacă de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la tânăra dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: