News

Fiica ucigașului din Onești, mesaj dramatic pentru tatăl său. Ce i-a transmis femeia, în direct la TV

04.03.2021 | 09:15
Fiica ucigasului din Onesti mesaj dramatic pentru tatal sau Ce ia transmis femeia in direct la TV
ADVERTISEMENT

Camelia Moroșan, fiica lui Gheorghe Moroșan, cel care a ucis doi muncitori nevinovați după ce i-a sechestrat într-un apartament din Onești, a vorbit despre gestul tatălui său.

Femeia e șocată pentru că, spune ea, Gheorghe Moroșan se speria atunci când tai o găină, astfel că nu înțelege cum a reușit tatăl său să omoare doi oameni.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Camelia Moroșan i-a găsit circumstanțe atenuante tatălui său, pe care îl consideră o victimă a Mafiei care i-a luat casa pe nedrept.

Fiica lui Gheorghe Moroșan, mesaj dramatic pentru tatăl său

„Când cineva tăia o găina, fugea la 5 metri în spate. În 2010 când i-a fost luat apartamentul mamei mele, la decurs de 2-3 săptamani tot ce a fost în apartament au fost cărate bunurile cu microbuze de Bulgaria.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu a lucrat 15 ani în Italia, ca un animal pe camion. A lucrat ca un câine în Italia 15 ani. Cu banii a plătit avocații să rezolve cazul în România. Nu s-a rezolvat. Unde locuiau acuma erau simpli oameni de la țară. Nu suntem o familie de criminali. Chim Complex sunt mafioți, au mușamalizat toată această problemă.

Mama mea indiferent ce ar fi fost, tot timpul ar fi încercat să aplaneze situația. Nu să-l încurajeze, sub nicio formă. Nu putea să-l încurajeze să facă un asemenea act. Tatăl meu e un om care a muncit toată viața lui, care a fost tot timpul la locul lui, tot timpul OK. Un tată responsabil, care și-a iubit copiii. Care ne-a ajutat tot timpul.

ADVERTISEMENT

Le transmis autorităților să îți facă treaba, să scoată la lumină acest caz. A greșit, a greșit foarte mult. Nu trebuia să ia două vieți omenești care n-au avut nicio vină.

A fost moment de colaps, nebunie, s-a pus o pată neagră fața ochilor. A greșit, nu trebuia să se ajungă la asemenea tragedie”, a declarat femeia la Antena 3.

ADVERTISEMENT