Life

Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit la doar 25 de ani. Născuse cu câteva luni înainte de tragedie

Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit. Avea doar 25 de ani și devenise mamă pentru prima dată în urmă cu două luni.
27.01.2023 | 08:20
Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit la doar 25 de ani Nascuse cu cateva luni inainte de tragedie
Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit la doar 25 de ani. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit la doar 25 de ani. Odele a decedat la doar două luni după ce i-a dat naștere fiicei sale.

Fiica unui actor din Clanul Soprano a murit

John Ventimiglia și familia lui sunt în doliu, după pierderea fiicei sale de doar 25 de ani. Durerea este cu atât mai mare cu cât fiica acestuia a lăsat orfană o fetiță de doar câteva luni. Cauza morții tinerei nu a fost anunțată, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Odele a murit pe 12 ianuarie, iar vestea tragică a fost confirmată acum de familia ce are „inima frântă” după această piedere tragică.

 “Cu inima frântă de a fi nevoită să postez anunțul de înmormântare al scumpei noastre Odele.

ADVERTISEMENT

Sora ei, Lucinda, și cu mine am fost copleșiți de mesajele de susținere și dragoste pe care le-am primit, precum și de amintirile voastre despre cât de dragă a fost Odele pentru atât de mulți. Odele a fost foarte iubită și lasă un gol imens în viețile noastre”, a scris soția actorului pe rețelele de socializare.

Belinda, mama tinerei decedate, a mai spus că a fost copleșită de numărul de mesaje de susținere pe care le-au primit.

ADVERTISEMENT
John Ventimiglia și fiica lui
John Ventimiglia și fiica lui Foto Colaj Fanatik / Facebook

Cererea făcută de familie după moartea fiicei lui John Ventimiglia

Familia a mai avut o cerere pentru cei care au vrut să îi aducă un ultim omagiu lui Odele.

În loc de flori, familia lui John Ventimiglia a cerut să fie donați bani pentru fiica lui Odele, rămasă fără mamă de la doar câteva luni de viață.

Planul inițial era să se strângă 50.000 de dolari pentru educația lui Shiloh, fetița de doar câteva luni a lui Odele. Suma a fost depășită și s-au strâns în jur de 52.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

“Belinda. Sunt atât de tristă de pierderea ta incredibilă. Am văzut-o pe Odele crescând și știu cât de încântată a fost să o aibă pe Shiloh. Niciun cuvânt nu te poate alina, dar să știi că mă gândesc la tine”, a spus cineva în mesajele de condoleanțe.

ADVERTISEMENT
Tags: