Life

Fiica unui artist legendar, arestată după ce a atacat un echipaj de poliție

Fiica unui artist legendar a fost arestată în Spania, după ce a atacat mai mulți polițiști. Cum s-a petrecut incidentul.
20.05.2023 | 21:41
Fiica unui artist legendar arestata dupa ce a atacat un echipaj de politie
Fiica unui artist legendar a fost arestată după ce a atacat un echipaj de poliție. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica unui artist legendar a fost arestată în Spania, după ce a atacat un echipaj de poliție. Este vorba despre Jade Jagger, fiica lui Mick Jagger, liderul trupei The Rolling Stones.

Fiica unui artist legendar, arestată după ce a atacat un echipaj de poliție. Cum s-a petrecut totul

Fiica celebrului solist al formației The Rolling Stones a fost arestată în Ibiza miercuri, alături de încă un bărbat, într-un restaurant din capitala insulei, Ibiza Town.

ADVERTISEMENT

În primă fază, bărbatul a început să aibă un comportament agresiv față de chelnerii restaurantului. El și fiica lui Mick Jagger au fost dați afară. Cu toate acestea, bărbatul a continuat să îi insulte pe angajații de la restaurantul respectiv. Cei de la conducerea rsetaurantului au chemat poliția.

Atunci când ofițerii de poliție au vrut să-l aresteze pe partenerul lui Jade Jagger, acesta s-a opus, după cum informează publicația spaniolă El Pais, citată de Reuters.

ADVERTISEMENT

Astfel, Jade Jagger a sărit în ajutorul iubitului ei și i-a atacat pe oamenii legii. Aceasta a început să-i zgârie și să-i lovească cu pumnii. Fiica lui Mick Jagger va apărea în fața instanței în urma acestui incident.

Cei de la Reuters au menționat că nu au reușit să o contacteze pe fiica renumitului solist pentru a comenta cele petrecute la restaurant. De asemenea, nici sursele din poliție nu au comentat nimic cu privire la incident. Jade Jagger, care este degisner de bijuterii și model, era cazată de câteva zile la un hotel de pe insula Ibiza.

ADVERTISEMENT

Publicația britanică Daily Mail a publicat imagini de la momentul violent. În clipul video se poate vedea cum iubitul lui Jade Jagger este imobilizat și pus la pământ de oamenii legii, înainte ca el și fiica artistului să fie amândoi arestați.

Cine este iubita lui Mick Jagger. Este mult mai tânără decât solistul de la The Rolling Stones

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 79 de ani, are o iubită cu 44 mai tânără decât el. Partenera cântărețului este o dansatoare de balet din SUA, iar cei doi au o relație de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mick Jagger și actuala iubită, Melanie Hamrick, au și un fiu împreună. Cei doi formează un cuplu din 2014. În același an, fosta parteneră a artistului, L’Wrenn Scott, s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT