Cele mai citite

Fiica unui celebru sportiv, campioană la atletism: “Record naţional la săritura în lungime”

Micuţa sportivă Jennifer Dossey, cea care ascunde, în spate, o poveste de familie foarte tristă, se pare că a reuşit, recent, să îşi bucure mama, după ce a ajuns să fie campioana...
05.04.2016 | 13:29

Micuţa sportivă Jennifer Dossey, cea care ascunde, în spate, o poveste de familie foarte tristă, se pare că a reuşit, recent, să îşi bucure mama, după ce a ajuns să fie campioana naţională la sărituri în lungime, spun cei de la monitorulexpres.ro.

Performanţele sale sportive sunt datorate ambiţiei sale, dar şi antrenoarei care o pregăteşte de la CSA Steaua, campioana Anişoara Cuşmir. “Tot mai bună de la un concurs la altul, Dossey a îmbunătăţit recordul naţional la săritură în lungime de trei ori în sezonul indoor.

În decembrie a dus recordul la 5.34 m, în martie a adăugat doi centimetri, pentru ca la etapa finală să se impună cu un valoros 5.39 m. Micuţa atletă a fost descoperită şi este antrenată de campioana olimpică de la Los Angeles 1984 şi recordmena mondială Anişoara Cuşmir Stanciu, cea mai bună săritoare în lungime all time a României”, spun reprezentanţii clubului CSA Steaua pe pagina lor de socializare.

Ascunde secrete, dar zîmbeşte tot timpul

În urmă cu opt ani, o ţară întreagă regreta decesul fotbalistului ghanez Ibrahim Dossey. Moartea acestuia a fost una rapidă, din cauzată de un accident de circulaţie. Astfel, timp de trei luni el a fost într-o comă profundă, după care fostul sportiv a suferit un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. În urma acestuia a rămas o soţie îndurerată, dar şi o fetiţă care învăţase să spună cuvîntul “tată”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri