Fotbal international

Fiicele lui Diego Maradona, arătate cu degetul după moartea starului: ”Se simţea trădat şi jefuit”

06.04.2021 | 12:28
Fiicele lui Diego Maradona aratate cu degetul dupa moartea starului Se simtea tradat si jefuit
Fiicele lui Diego Maradona, arătate cu degetul după moartea starului
ADVERTISEMENT

Fiicele lui Diego Maradona, Dalma şi Gianinna, sunt arătate cu degetul după moartea starului, avocatul fostului mare fotbalist considerând că acestea au încercat tot timpul să-l jefuiască.

La aproape patru luni de la moartea starului argentinian, fanii au ieșit pe străzi și au protestat, ei așteptând încă o explicație din partea anchetatorilor pentru dispariția tragică a fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Cele două fiice ale celui ce a fost considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile au oferit declarații în fața anchetatorilor, în dosarul morții tatălui lor.

Moartea lui Diego Maradona încă naște discuții aprinse, iar fiicele sale sunt acuzate de avocat

Scandalul privind moartea lui Diego Maradona, dar și a testamentului acestuia, continuă în Argentina, iar avocatul fostului star a lansat un atac fără precedent la cele două fiice ale lui El Pibe D’Oro, Dalma şi Gianinna.

ADVERTISEMENT

”Cu duşmanii mei nu am nimic personal. Soarta i-a pus în acea poziţie. Înainte să moară, Maradona a spus că hoţii sunt ei, nu eu. Diego nu a mers la nunta lor şi le-a revocat testamentul. Ştia că ele l-au furat, nu eu”, a declarat avocatul Matias Morla, citat de Clarin.

”El s-a luptat până în ultima clipă cu Dalma şi Gianinna. Se simţea trădat şi jefuit. Dacă Diego mi-ar reproşa ceva acum, ar fi că nu am avut grijă de Rocio Oliva. Era obsedat de ea, dar eu nu am fost de acord cu darurile pe care i le făcea”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

Fetele lui Maradona, scandal monstru cu avocatul fostului fotbalist

”Trebuie să recunosc că a vrut să îi dea un apartament la Roma, iar Rocio nu a acceptat. Tot ce are ea acum, proprietăţile şi maşinile, de la Diego le are”, a încheiat Matias Morla.

Dalma şi Gianinna au răbufnit în startul acestui an și l-au acuzat pe Morla că este responsabil pentru moartea lui Maradona. Potrivit acestora, avocatul tatălui lor a ales medicii care îl îngrijeau permanent pe fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT

Procurorul care instrumentează ancheta în cazul morții lui Diego Maradona a decis să alcătuiască o comisie formată din nouă experți care să investigheze toate amănuntele decesului. Sunt acnhetate șapte persoane în acest caz în care suspiciunea este de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT