Life
notix pixel id

Fiicele lui Gabi Luncă, gest cutremurător. Ce fac în fiecare zi în memoria artistei

12.04.2021 | 15:03
Fiicele lui Gabi Lunca gest cutremurator Ce fac in fiecare zi in memoria artistei
Fiicele lui Gabi Luncă, gest cutremurător. Ce fac în fiecare zi în memoria artistei. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Fiicele lui Gabi Luncă au dezvăluit gestul cutremurător pe care-l fac în memoria regretatei artiste în fiecare zi de când a pierdut lupta cu boala. Estera, Sara și Rebeca Onoriu suferă după pierderea suferită și plâng neîncetat. 

Rudele solistei supranumite „regina muzicii lăutărești” nu-și pot reveni după moartea artistei și merg în fiecare zi la locul de veci. Familia regretatei cântărețe a mărturisit că așa cere tradiția în religia penticostală, dar și pentru că durerea este în continuare foarte mare.

ADVERTISEMENT

Cele trei fete merg în fiecare zi la mormântul lui Gabi Luncă, însă din păcate, fratele lor Emanuel nu poate face asta. Unicul fiu al regretatei artiste este infectat cu noul tip de coronavirus și se află în izolare la domiciliu, alături de familia sa.

Gabi Luncă, plânsă de rude. Ce gest impresionant fac fiicele artistei

Rebeca Onoriu, una dintre fiicele artistei, a mărturisit că nu se poate împăca cu moartea prematură a mamei sale, precizând că a sunat-o din greșeală pentru a-i auzi vocea, așa cum obișnuia să facă când pleca în turnee și nu îi era aproape.

ADVERTISEMENT

„Mergem zilnic la mormânt s-o plângem pe mama. Așa se face la noi, la penticostali. Mama de aceea și-a dorit să fie înmormântată aici la Dămăroaia, să fie aproape de casa noastră. Să ne fie ușor să mergem zilnic la ea, pe jos.

Nu mă pot împăca cu gândul că ea nu mai e. Ieri am sunat-o din greșeală la telefon! ”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică lăutărească a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, fiind îngropată în cimitirul din Dămăroaia așa cum și-a dorit. Gabi Luncă a locuit ani buni în cartier, acolo unde a rămas familia sa, care o plânge zi de zi.

Lângă locul de veci tronează și o bancă unde fiicele regretatei cântărețe stau și îi citesc acesteia mesajele de condoleanțe venite din partea celor care au cunoscut, au iubit-o și i-au ascultat muzica întreaga viață.

ADVERTISEMENT

„I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea!

ADVERTISEMENT

Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, spunea Rebeca Onoriu înainte să-și conducă mama pe ultimul drum, mai arată sursa citată mai devreme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE