Sport

Fiicele lui Stoicikov, lovite de același ghinion în dragoste! Momente grele în familia fostului Balon de Aur

Ambele fete ale lui Hristo Stoicikov, cel mai mare fotbalist bulgar din istorie, au divorțat, după ce au fost înșelate de soți
04.06.2024 | 21:10
Fiicele lui Stoicikov lovite de acelasi ghinion in dragoste Momente grele in familia fostului Balon de Aur
Hristo Stoicikov are doua fiice care au trecut prin momente delicate in dragoste FOTO colaj fanatik instagram
ADVERTISEMENT

Hristo Stoicikov (58 ani) este cel mai mare fotbalist bulgar din toate timpurile. El a fost prezent la București, la meciul de adio al Generației de Aur. Chiar dacă pare un tip greu de domolit, Stoicikov este un familist convins, care are o căsnicie fericită și solidă. Mariana i-a devenit soție acum 36 de ani și împreună au două fete: Michaela și Cristina.

Fiica cea mare locuiește la Sofia, cea mică la Miami

Pe cât de stabil a fost Stoicikov în mariajul său, pe atât de zbuciumată a fost viața celor două fiice ale sale. Ambele au fost măritate, dar au divorțat, după ce au fost înșelate de cei care le-au dus la altar.

ADVERTISEMENT

Michaela, fiica cea mare a lui Stoicikov, are 35 de ani. Ea a trecut printr-o despărțire grea de tatăl copilului ei, bulgarul de origine turcă, Aykut Ramadan. La doar un an după ce a cerut-o în căsătorie, acesta s-a îndrăgostit de o altă femeie și a părăsit-o pe Mika.

Aykut este recunoscut, la Miami, unde s-au cunoscut, pentru pasiunea pe care o are pentru jocurile de noroc, alcool și femei ușoare. După divorț, Mika s-a întors în Bulgaria, unde locuiește de câțiva ani și își crește singură fiica. Mia are șapte ani și este singura nepoată a lui Hristo Stoicikov.

ADVERTISEMENT
stoicikov fete fiice divortate inselate
Cristina, Mia, Mariana si Michaela sunt fetele din viata lui Stoicikov FOTO colaj fanatik instagram

Ea este vedetă în țara vecină, fiind socotită un influencer de succes. Zilele trecute, tânăra a anunțat că este acum broker imobiliar, orientându-se pe sectorul caselor și al apartamentelor de lux. Ea și-a postat chiar și contactele pe Instagram, în cazul în care vreunul dintre urmăritorii ei dorește să apeleze la serviciile ei.

Până anul trecut, Mika a fost implicată în principal în lansarea brandului de modă al celebrului ei tată. Mihaela a lucrat și la Liga Profesionistă de Fotbal a Bulgariei, ca director de comunicare, dar nu pentru mult timp. Acum are și un iubit nou, Martin Traikov, anteprenor în capitala Bulgariei, absolvent de arhitectură.

ADVERTISEMENT

Stoicikov va avea, în sfârșit, un băiat în familie

Fiica cea mica a lui Stoicikov, Cristina (32 ani), n-a avut nici ea prea mult noroc în dragoste. Aceasta s-a căsătorit cu fostul tenismen și antrenor, Luka Belic. Nunta a avut loc la Pravets, în Bulgaria, și a fost marcată de faptul că Stoicikov a ajuns la Poliție, după ce a lovit un fotograf.

Luka și Cristina s-au mutat apoi la Miami, dar între ei lucrurile s-au înrăutățit, după ce fostul sportiv a acceptat invitația de a participa la un show de televiziune din Serbia. Prezența lui la  “Big Brother” a dus la lucruri neașteptate, care finalmente au condus la destrămarea căsniciei.

ADVERTISEMENT

Stoicikov a încercat să-i împace pe cei doi, dar nu a reușit. Luka Belic a infirmat faptul că ar fi fost pălmuit de socrul său și a încercat să îndrepte vina divorțului către Cristina. El a dezvăluit că aceasta s-a schimbat față de el și d emaai multe ori a surprins-o trimițând și ștergând mesaje de pe telefon.

Cu toate eforturile fostului fotbalist, nici căsnicia Cristinei nu a putut fi salvată. Mezina familiei și-a refăcut însă viața la Miami și acum zâmbește din nou. Zâmbește și Stoicikov, deoarece va fi din nou bunic.„Așteptăm un băiat în octombrie. Sunt cel mai fericit om din lume!”, a anunțat bulgarul luan trecută. La postarea sa, fiica Cristina a adăugat ca emoji – o minge de fotbal. Semnificația e clară. După două fiice și o nepoată, Hristo va avea, în sfârșit, pe cineva căruia să-i transmită abilitățile sale fotbalistice.

România întâlnește diseară Bulgaria, de la ora 21.30, în penultimul amical înaintea de EURO 2024. 

ADVERTISEMENT
Tags: