Life

Filip Cioc, primul Golden Buzz de la Românii au talent. Puștiul l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu

06.02.2021 | 10:44
Filip Cioc primul Golden Buzz de la Romanii au talent Pustiul la facut sa planga pe Florin Calinescu
ADVERTISEMENT

Ediția de vineri seară a show-ului Românii au talent a inclus un moment care l-a emoționat profund pe Florin Călinescu. Juratul a apăsat pe Golden Buzz, după ce puștiul Filip Cioc l-a făcut să plângă prin interpretarea sa.

Povestea copilului este una impresionanță în sine. Băiatul are 10 ani și este din Galați. El își urmează visul, în ciuda dificultăților de vedere.

ADVERTISEMENT

Filip Cioc a impresionat atât jurații, cât și publicul. Tânărul a interpretat impecabil melodia „Never Enough”.

Filip Cioc, primul Golden Buzz de la Românii au talent. Puștiul l-a făcut să plângă pe Florin Călinescu

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta”, a spus Florin Călinescu înainte să apeze butonul Golden Buzz. Juratul a avut lacrimi în ochi pe parcusul interpretării tânărului concurent.

ADVERTISEMENT

Filip nu se aștepta să ajungă direct în semifinală. „Nu mă așteptam ca cineva să-mi dea Golden Buzz. Am venit aici să bucur oamenii. În sufletul meu e ca o explozie de particule roz”, le-a mărturisit el celor doi moderatori, Smiley și Pavel Bartoș.

Băiețelul a povestit că își dorește să ajungă faimos, iar, dacă va reuși să câștige concusul, va investii banii în pasiunea sa, cântatul. Își dorește un studio și să înregistreze o melodie. El nu a uitat să menționeze că o să ajute oamenii din jur, explicând că, la rândul lui, a fost ajutat. Puștiul a mărturisit că a primit donații pentru operațiile la ochi prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Și ceilalți jurați au fost la fel de impresionați. „Momentul tău este mai mult decât un cântec. Tu ai trăit și noi am simțit toată trăirea ta. Sunt momente de acest gen, pe  care nu le uităm curând. Acesta este unul dintre aceste momente”, a spus Andi Moisescu.

Andra nu a plâns, dar a mărturisit că interpretarea a impresionat-o mult: „m-am emoționat foarte tare. Ai adus foarte multă emoție pe scena de la Românii au talent. Bravo!”

ADVERTISEMENT

Ulterior, ea a distribuit și pe rețelele de socializare un clip al băiatului. Alături de acesta, Andra a descris momentul băiatului: „din păcate, oamenii nu pot zbura, dar din fericire, pot cânta! Este aproape același lucru: plutești parcă deasupra lumii! Felicitari Filip! Ne vedem în semifinale!”

ADVERTISEMENT