Life

Concurentul de la Românii au talent care l-a făcut pe Dragoș Bucur sa părăsească platoul emisiunii: „Îmi dai un telefon când începe”

Gheorghe Filip s-a întors pe scena Românii au talent cu gândul că va cuceri publicul cu poeziile lui Mihai Eminescu, însă efectul nu a fost cel scontat.
18.03.2022 | 23:15
Concurentul de la Romanii au talent care la facut pe Dragos Bucur sa paraseasca platoul emisiunii Imi dai un telefon cand incepe
Gheorghe Filip are 81 de ani și e din Ploiești. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Filip Gheorghe se află scena Românii au talent. A mai participat și în sezonul 3 al emisiunii, însă a fost întrerupt de Mihai Petre. A sperat că de data aceasta îi va cuceri pe jurați cu poeziile lui Mihai Eminescu și poveștile lui de viață, dar lucrurile au stat complet diferit.

Concurentul care l-a făcut pe Dragoș Bucur să se ridice de la masa juriului

Gheorghe Filip  are 81 de ani și la Românii au talent și-a dorit să readucă în atenția publicului poeziile lui Mihai Eminescu, pe care spune că le recită încă din școala primară. Le-a dezvăluit juraților ca nu e pentru prima dată în emisiune, și-a încercat norocul și în sezonul 3.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, la masa juriului era Mihai Petre, despre care se cunoaște că nu se temea să le spună verde în față concurenților ce crede despre numărul lor.

„Am început cu o introducere pertinentă, frumoasă și scurtă. Dura cam 20 de minute. Pardon, 20 de secunde. Și în secunda 18, Mihai Petre m-a întrerupt. A vorbit peste mine și m-a acuzat că fac analiză literară.”, a spus concurentul Românii au talent.

ADVERTISEMENT

„Să știți că nu v-a vorbit el, el are un drăcușor în el. Încă se luptă, săracul.”, l-a încurajat Andi Moisescu, dar s-a grăbit, pentru că ce a urmat le-a pus serios răbdarea la încercare juraților emisiunii.

Gheorghe Filip a fost angajat al Termocentralei Brazi, însă toată viața a fost pasionat de literatură. În ediția de vineri, 18 martie, a emisiunii Românii au talent a combinat poeziile lui Eminescu cu poveștile lui de viață. Le-a povestit juraților cum a cunoscut-o și cucerit-o pe soția sa.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur: „Bobo, îmi dai și mie un telefon când începe”

dragoș bucur mihai bobonete românii au talent 18 martie 2022
Dragoș Bucur s-a ridicat de la masa juriului.
Foto: captură Pro TV

Aceștia nu au știut cum să reacționeze, deoarece nu înțelegeau care este exact numărul pe care ar trebui să-l analizeze. Mai mult, Gheorghe Filip depășea cu mult timpul care îi este acordat unui concurent Românii au talent. Nu au știut cum să-l întrerupă fără a-l supăra. Dragoș Bucur și-a pierdut răbdarea, s-a ridicat de la masă și a început să se plimbe prin platou.

„Bobo, îmi dai și mie un telefon când începe.”, a spus juratul Românii au talent.

„A început? Am început să-l înțeleg pe Mihai. Ăsta este numărul? Avem doar două minute și jumătate pentru fiecare concurent.”, a reacționat Andra, care l-a și întrerupt ulterior.

ADVERTISEMENT