News

Filip Havârneanu a ajuns în spital, după un accident ”casnic”. Nu își mai simte partea stângă a corpului și trebuie operat pe coloană

Deputatul USR Filip Havârneanu a ajuns în spital, după un accident casnic. Fără să precizeze exact ce a pățit, deputatul a anunțat că trebuie să se opereze pe coloană pentru că ”nu își simte partea stângă a corpului”.
03.08.2022 | 19:24
Filip Havarneanu a ajuns in spital dupa un accident casnic Nu isi mai simte partea stanga a corpului si trebuie operat pe coloana
Filip Havârneanu va fi operat pe coloană, după un accident. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Havârneanu, cel care a devenit cunoscut după ce a ținut un discurs incoerent în Parlament, a postat o fotografie pe Facebook cu el pe un pat de spital, în timp ce așteaptă operația.

Deputatul USR Filip Havârneanu se află în spital

”Dragilor, în următoarea perioadă îmi voi folosi puțina energie pe care o am pentru a mă recupera după ce m-am accidentat acasă, la mine în curte, fără să fi fost implicate și alte persoane. Aș putea spune că a fost o combinație nefericită de neatenție și ghinion”, și-a început deputatul USR postarea.

ADVERTISEMENT

Filip Havârneanu a mărturisit că, în urma accidentului, nu își mai simte partea stângă a corpului, însă medicii fac tot posibilul ca această situație să fie depășită cu bine.

”Activitățile noastre nu vor fi anulate, colegii mei de cabinet mă vor ajuta să depășim acest impas, în plan profesional. Din respect pentru cei cu care colaborez sau am proiecte în lucru, dar și pentru oamenii care îmi sunt alături dintotdeauna, pot să confirm faptul că am suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală, vor urma o perioadă de spitalizare și o operație pe coloană.

ADVERTISEMENT

Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin”, a completat deputatul.

Politicianul se va opera pe coloană și va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare, care va fi costisitoare. Cu toate acestea, Havârneanu a promis că nu va renunța la politică și nu își va ”abandona angajamentele”.

ADVERTISEMENT

”Le mulțumesc pe această cale tuturor cadrelor medicale și auxiliare de la Iași, sunt cele mai bune din țară și renumite pentru profesionalismul lor. Sunt recunoscător că mă aflu pe mâini bune și că am șanse să merg din nou, dacă totul va decurge bine.

Recuperarea va fi de durată, costisitoare, însă nu îmi voi abandona angajamentele, chiar dacă sunt nevoit să iau o pauză. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și cred că o rugăciune este binevenită în aceste zile dificile pe care nu îmi propusesem să le petrec așa. Vă îmbrățișez!”, a mai transmis deputatul.

ADVERTISEMENT

Postarea a devenit virală și sute de oameni i-au urat lui Havârneanu însănătoșire grabnică, inclusiv președintele USR, Cătălin Drulă. ”Multă sănătate, să te faci bine repede!”, i-a transmis Drulă.

Filip Havârneanu este controversat după ce a susținut un discurs în Parlament, destul de incoerent. Unii l-au acuzat că ar fi fost băut, însă alți colegi din USR l-au scuzat că ar fi luat calmante.

ADVERTISEMENT