Fotbal intern

Filip Mrzljak, primul antrenament cu Dinamo! La ce “cazne” sunt supuşi jucătorii în cantonament. Video EXCLUSIV din Spania!

01.07.2019 | 12:38
Filip Mrzljak primul antrenament cu Dinamo La ce cazne sunt supusi jucatorii in cantonament Video EXCLUSIV din Spania

Filip Mrzljak, al zecelea transfer făcut de Dinamo în această vară, a ajuns deja în cantonamentul de la Marbella şi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Eugen Neagoe. FANATIK.RO este în Spania şi vă ţine la curent cu tot ce se întâmplă în acest stagiu de pregătire al “câinilor”!

Mrzljak, fostul căpitan al celor de la Astra, a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract şi s-a alăturat lotului condus de Eugen Neagoe. A fost adus la cererea expresă a tehnicianului dinamovist, care avea nevoie de un mijlocaş central de calitate, iar croatul pare să rezolve problema proaspătului antrenor al “câinilor”.

Filip Mrzljak a efectuat primul antrenament la Dinamo. VIDEO cu şedinţa de pregătire inedită a “câinilor”

Mrzljak are 26 de ani, a fost format de Dinamo Zagreb şi a fost o prezenţă constantă în naţionalele de tineret ale ţării sale. În România a mai evoluat pentru Pandurii Tg.Jiu şi Astra Giurgiu, în ultimul sezon al Ligii 1 fiind chiar căpitanul giurgiuvenilor în meciurile din play-off.

Acomodarea lui Mrzljak la formaţia din Ştefan cel Mare a fost destul de “abruptă”, jucătorul intrând direct în programul de pregătire impus de Eugen Neagoe. FANATIK.RO a surprins imagini de la primul antrenament al acestuia, când fotbaliştii au fost “chinuiţi” destul de serios de antrenorul roş-albilor. “Câinii” au fost nevoiţi să execute un jost destul de chinuitor, în care au exersat lovirea balonului cu capul de la sol!

Cum se relaxează dinamoviştii după antrenamente în Spania

Eugen Neagoe le-a dat liber jucătorilor după ce i-a “rupt” la antrenament, iar aceştia au ales să se relaxeze la piscină. Nistor şi compania au stat la soare şi s-au bronzat, italianul Montini strângând în jurul lui pe cei dornici de relaxare pe şezlonguri. Căpitanul Nistor şi portarul Straton au fost liderii grupului de “înotători”.