Video. Filip, primul gol la Hajduk Split! I-a calificat în finală

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
13/03/2018, 22:13
Video. Filip, primul gol la Hajduk Split! I-a calificat în finală

Fundaşul stânga român a transformat una dintre loviturile de departajare care au ajutat-o pe Hajduk Split să treacă, în deplasare, cu scorul de 4-2 la penaltyuri, de Lokomotiva Zagreb, în semifinalele Cupei Croaţiei.

Steliano Filip a început meciul rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 80, la scorul de 1-1, care s-a păstrat până la finalul celor 120 de minute. Fostul dinamovist a transformat a patra lovitură de departajare pentru echipa sa.

Filip ar putea fi adversar cu Măţel în finala Cupei Croaţiei

Steliano Filip şi formaţia Hajduk Split vor întâlni în finala Cupei Croaţiei, la 23 mai, învingătoarea partidei dintre echipele Dinamo Zagreb, unde este legitimat fundaşul dreapta Alexandru Măţel, şi NK Rijeka.

Ştirea MOMENTULUI

Anglia – Panama 5-0. Live video la CM 2018. Kane transformă al doilea penalty

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.