Carousel hot news

Ce revenire la FCSB! S-a întors pe teren după un an şi patru luni!

Lucian Filip s-a reîntors în echipa roş-albaştrilor după o pauză de un an şi patru luni. Fotbalistul celor de la FCSB a fost indisponibil pentru o perioadă foarte lungă de timp, un an şi...
20.08.2017 | 00:03
Ce revenire la FCSB! S-a întors pe teren după un an şi patru luni!

Lucian Filip s-a reîntors în echipa roş-albaştrilor după o pauză de un an şi patru luni. Fotbalistul celor de la FCSB a fost indisponibil pentru o perioadă foarte lungă de timp, un an şi patru luni mai precis. Ultima oară evoluase pentru echipa patronată de Gigi Becali în aprilie 2016, iar de atunci a trebuit să treacă prin calvarul a două operaţii.

Filip a avut probleme mari cu accidentările şi înainte, pentru că acumulase, în trei sezoane la Steaua, un an întreg în care fusese nevoit să stea pe tuşă din cauza problemelor medicale. Filip devenise un jucător de bază pentru antrenorul de atunci al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care îl folosea şi ca mijlocaş central, dar şi ca fundaş stânga.

Filip revenire FCSB. A ieşit în minutul 62

Lucian Filip a jucat destul de bine pentru FCSB, dar s-a văzut faptul că nu mai evoluase de destul de multă vreme. De altfel, Nicolae Dică nu l-a lăsat să joace pe toată durata partidei, el fiind înlocuit în minutul 62, în locul său intrând Constantin Budescu.

Lucian Filip are 26 de ani şi este un produs al Şcolii de Fotbal Gică Popescu. Mijlocaşul central a fost sub contract în toată cariera sa de profesionist numai cu Steaua, de unde a mai fost împrumutat la trei cluburi din România. Acestea au fost Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri