Fotbal international

Filipe Nascimento, fostul jucător de la Dinamo, s-a făcut de râs în Bulgaria! Cum a bătut un penalty pentru Levski. Video

01.11.2018 | 09:15
Filipe Nascimento fostul jucator de la Dinamo sa facut de ras in Bulgaria Cum a batut un penalty pentru Levski Video

Filipe Nascimento s-a făcut de râs în timpul unei meci din Cupa Bulgariei, atunci când a bătut un penalty. Fostul jucător de la FC Dinamo Bucureşti a fost introdus special pentru loviturile de departajare însă nu a reuşit să-i ajute pe cei de la Levski Sofia şi din cauza sa echipa a fost eliminată.

Mijlocaşul a avut parte de o seară de coşmar la meciul lui Levski cu Cherno More după ce a fost introdus în teren în minutul 119 pentru că antrenorul voia să îl aibă pentru loviturile de departajare. Din păcate pentru fostul jucător din Ştefan cel Mare, acesta a bătut atât de prost penalty-ul încât mingea a trecut peste poartă şi a ieşit din stadion.

Fostul jucător de la Dinamo, Filipe Nascimento, s-a făcut de râs în Bulgaria

În acelaşi timp, Nascimento a alunecat şi a căzut în fund, spre supărarea colegilor săi care aşteptau cu sufletul la gură ca portughezul să-i califice în Cupa Bulgariei, însă Levski a fost eliminată.

 

Cine e Filipe Nascimento

Filipe Nascimento, jucătorul care a căzut în ridicol la meciul lui Levski cu Cherno More, s-a născut pe 7 ianuarie 1995, în Portugalia, şi joacă pe postul de mijlocaş central. Acesta a început fotbalul la echipa de copii şi juniori a Benficăi, după care a plecat în 2014 la Academico Viseo, după şase ani petrecuţi la echipele mici ale clubului la care s-a format.

Din vara anului 2015, Nascimento ajungea la CFR Cluj, unde evolua timp de două sezoane până când era cedat la FC Dinamo Bucureşti în 2017, la schimb cu Dan Nistor. În iarna acestui an, formaţia din Ştefan cel Mare l-a dat odată cu Rivadinho la Levski Sofia, cu care mai are contract până în iunie 2020.

Filipe Nascimento în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, contând pentru Liga 1 Betano şi desfăşurat pe stadionul Dinamo din Bucureşti, luni 7 august 2017.
Filipe Nascimento în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, contând pentru Liga 1 Betano