Carousel hot news

Filipe Nascimento, lăudat de un coechipier de la Dinamo: “E un jucător foarte bun!”

Deşi nu a apucat să joace în niciun meci pentru FC Dinamo Bucureşti, Filipe Nascimento a fost lăudat de noul său coechipier de la formaţia din "Ştefan cel Mare", Sergiu Hanca. Mijlocaşul în...
10.07.2017 | 13:16
Filipe Nascimento, lăudat de un coechipier de la Dinamo:

Deşi nu a apucat să joace în niciun meci pentru FC Dinamo Bucureşti, Filipe Nascimento a fost lăudat de noul său coechipier de la formaţia din “Ştefan cel Mare”, Sergiu Hanca. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani nu a fost încă prezentat oficial la Dinamo, dar a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

“E un jucător foarte bun. Nu ştiu care e stadiul de pregătire, dar dacă e pregătit, ne va ajuta foarte mult”, a spus Hanca.

Sergiu Hanca a ezitat să vorbească de plecarea lui Dan Nistor la CFR Cluj.

“Ăsta e fotbalul. Îi urez baftă şi să câştige care e mai bun. Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect, nu e un lucru care mă priveşte”, a adăugat Hanca.

“Să formăm o echipă puternică!”

Mai mult, Sergiu Hanca a fost impresionat de jucătorii care au fost transferaţi de FC Dinamo Bucureşti în această vară şi speră ca aceştia să reuşească să se integreze cât mai repede.

“Sunt băieţi ok, i-am primit cu căldură. E important să se integreze cât mai repede. Au venit puţin mai târziu şi trebuie să intre cât mai bine în programul echipei şi să formăm o echipă puternică”, a încheiat mijlocşul lui Dinamo Bucureşti.

Transferuri Dinamo. Filipe Nascimento, laudat de un coleg de la Dinamo

Primul meci pentru FC Dinamo Bucureşti va avea loc în deplasare, cu nou promovata Juventus. Partida din prima etapă a sezonului 2017-2018 se va disputa la Ploieşti, sâmbătă, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri