Fotbal international

Filipe Teixeira, declarații dure despre FCSB înainte de meciul cu Guimaraes: “Becali a pierdut tot! Nimeni nu mai vrea să vină antrenor”

22.08.2019 | 13:20
Filipe Teixeira, declarații dure despre FCSB înainte de meciul cu Guimaraes Becali a pierdut tot! Nimeni nu mai vrea să vină antrenor

Filipe Teixeira a plecat de la FCSB la finalul stagiunii trecute. Lusitanul în vârstă de 38 de ani a vorbit în cotidianul portughez A Bola înainte de meciul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League. Teixeira a avut câteva declarații dure despre situația de la FCSB și consideră că Vitoria are o șansă importantă să obțină calificarea în faza grupelor. 

Filipe Teixeira, înainte de FCSB – Guimaraes: “Jucătorii simt istoria acestui mare club şi greutatea tricoului pe care îl poartă”

Teixeira a vorbit despre situația actuală a echipei, schimbările dese de antrenor, accidentările anormal de multe, dar și despre pierderea siglei și a palmaresului de către Gigi Becali: ”Este ruşinos ce se întâmplă. Este trist pentru Steaua. Suporterii au încetat să mai susţină echipa din prima ligă, dar să ştiţi că nu se implică nici la echipa din liga a 4-a. Becali a pierdut toate drepturile. Nu mai poate folosi numele Steaua, emblema sau orice alt simbol.

Cu toate astea, vă spun sincer, când intram pe teren simţeam că reprezint Steaua. Jucătorii simt istoria acestui mare club şi greutatea tricoului pe care îl poartă. În mod normal, Steaua ar trebui să joace cu 40.000 de oameni în tribune, dar acum sunt meciuri când vin doar 3.000 de suporteri.

Au fost partide chiar cu 1.500 de oameni la stadion. Oamenii mai vin la meciurile importante, să vadă fotbal de calitate. Practic, au încetat să mai fie suporteri, sunt doar locuitori ai Bucureştiului care vor să vadă fotbal.

În condiţii normale, FCSB ar fi fost favorită în faţa lui Guimaraes, dar acum e diferit.Vitoria poate profita de forma slabă a roş-albaştrilor. Joacă slab în campionat, patru puncte în şase meciuri, şi au foarte multe accidentări. Anormal de multe. Antrenorul principal şi-a dat demisia, acum echipa e condusă de secund. Nimeni nu vrea să mai vină antrenor la FCSB din cauza condiţiilor impuse de Becali”, a spus Filipe Teixeira în A Bola, citat de Telekom.

Filipe Teixeira, declarații dure despre FCSB înainte de meciul cu Guimaraes Becali a pierdut tot! Nimeni nu mai vrea să vină antrenor
Filipe Teixeira, declarații dure despre FCSB înainte de meciul cu Guimaraes Becali a pierdut tot! Nimeni nu mai vrea să vină antrenor FOTO: Damjan Djokovic si Filipe Teixeira in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

FCSB joacă joi seara de la ora 21:30, în prima manșă din play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes. Este cel mai important meci al sezonului pentru roș-albaștrii, care pot să își salveze încpeutul nefast cu o calificare în grupe.

  • 38 de ani are Filipe Teixeira
  • 4 înfrângeri la rând în Casa Pariurilor Liga 1 are FCSB