Fotbal intern

Filipe Teixeira, implicat într-un accident înainte de Dinamo-FCSB

10.11.2018 | 08:05
Filipe Teixeira implicat într-un accident. Mijlocaşul în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Voluntari

Mijlocaşul celor de la FCSB, “veteranul” Filipe Teixeira, a fost implicat într-un accident rutier înainte de marele derby Dinamo – FCSB. Jucătorul în vârstă de 38 de ani se afla în autoturismul primit de la sponsorul echipei sale în zona Dorobanţi, din Bucureşti, atunci când a fost acroşat de un microbuz, anunţă cancan.ro.

Filipe Teixeira se afla în maşină alături de soţia şi copiii săi atunci când a fost atins de un alt participant la trafic. Jucătorul celor de la FCSB a parcat imediat pe trotuar pentru a se înţelege amiabil cu şoferul microbuzului, după care acesta s-a urcat din nou în maşină şi au plecat mai departe.

Filipe Teixeira, implicat într-un accident înainte de derby

Incidentul din trafic de care a avut parte Teixeira a fost unul minor şi doar copiii jucătorului de la FCSB au fost puţin speriaţi. Pentru Filipe Teixera urmează acum deby-ul cu FC Dinamo Bucureşti, echipă pe care a lăsat-o anul trecut în afara play-off-ului, după ce a marcat cu puţin timp înainte de final în meciul direct, din sezonul regular al stagiunii precedente. Acum, este unul dintre inamicii “câinilor” şi Dan Nistor chiar a remarcat acest aspect:

“Este cel mai important meci din acest sezon, trebuie să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Putem să mai spălăm din rușine. Am pierdut și în Cupă…sper că acest meci să mai spele din rușine. Nu contează pe ce loc ești, un astfel de meci este important oricând. Am văzut imagini de la stadion. Noi am fi mai avantajați, ei au jucători de calitate, Teixeira, Tănase, Man. Bizonul nu e jucător tehnic, e atacant, nu contează terenul”.

Filipe Teixeira în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Minaur din Zlatna, joi 27 septembrie 2018
Filipe Teixeira în meciul de fotbal dintre Unirea Alba Iulia şi FCSB, din cadrul Cupei României

Partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi FCSB va avea loc duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.