Fotbal intern

Filipe Teixeira, lăsat în afara lotului pentru meciul Concordia Chiajna – FCSB! Stoian şi Bălaşa sunt OUT şi ei. EXCLUSIV

18.02.2019 | 19:09
Filipe Teixeira lasat in afara lotului pentru meciul Concordia Chiajna  FCSB Stoian si Balasa sunt OUT si ei EXCLUSIV

Meciul Concordia Chiajna – FCSB are loc luni, 18 februarie, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar FANATIK a aflat că Mihai Teja a decis să îl lase în afara lotului pe Filipe Teixeira (38 de ani).

UPDATE, ora 20:10. Pe lângă Felipe Teixeira, Mihai Teja i-a lăsat acasă şi pe Adrian Stoian şi Mihai Bălaşa. Stoian a fost aspru criticat de patron la primul său meci în Liga 1, 1-1 cu Dunărea Călăraşi, când a fost titularizat de Teja. Etapa trecută, Stoian nu a jucat niciun minut cu Hermannstadt (3-0), chiar de ziua lui. Mihai Bălaşa este şi el în afara lotului, având câteva probleme medicale. 


Decizia lui Mihai Teja de a-l lăsa în afara lotului pe Filipe Teixeira pentru meciul cu Concordia Chiajna este ciudată, deoarece lusitanul a fost rezervă în partida cu Hermannstadt, scor 3-0, dar a intrat în locul lui Florentin Matei în minutul 55 și a înscris ultimul gol al vicecampioanei României.

Filipe Teixeira, lăsat în afara lotului pentru Concordia – FCSB. Moruțan a fost păstrat de Mihai Teja

Mai mult, în locul lui Filipe Teixeira a fost păstrat în lot un alt jucător. Olimpiu Moruțan nu a jucat în partida cu Hermannstadt din etapa 23 pentru că a fost suspendat, dar face parte din grupul de jucători pe care antrenorul Mihai Teja se va baza la partida cu Concordia Chiajna de luni seara.

Filipe Teixeira și-a prelungit în iarnă contractul cu FCSB, după ce un sponsor al formației roș-albastre a decis să îi achite salariul lusitanului în vârstă de 38 de ani. Astfel, Gigi Becali a acceptat ca mijlocașul trecut și pe la PSG să rămână sub comanda lui Mihai Teja pentru încă un sezon, iar sponsorul îi achită 20.000 de euro pe lună fotbalistului.

Olimpiu Moruțan în meciul Poli Iași – FCSB

Filipe Teixeira a jucat pentru PSG

Filipe Teixeira a ajuns la FCSB în iulie 2017, iar în tricoul vicecampioanei României a jucat în 58 de meciuri, a dat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive. Pe parcursul carierei, lusitanul cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro a jucat pentru Felgeurias, Metalurh Donetsk, FC Brașov, Bransley FC, Istres Football Club, Uniao de Leirea, PSG, Rapid București, Academica Coimbra, Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu

  • “Lui Teixeira îi prelungim contractul, da. Așa și-a dorit sponsorul. Am discutat cu managerul lor, că el îl voia. L-am chemat la palat și i-am spus că poftele se plătesc. Am făcut calculele, țaca-paca, și i-am luat 400.000 de euro. Lui Teixeira îi dau 200 de mii și eu rămân cu 200 de mii”, spunea Gigi Becali în luna decembrie a anului 2018.